Neem contact op
4.982 aanvragen per jaar? 1 oplossing: Schulinck In-Form. Met de slimme e-formulieren van Schulinck In-Form automatiseert u het gemeentelijke aanvraagproces zoals u dat wilt. Verlicht u de werkdruk op uw consulenten en vangt u piekmomenten op. Ook bent u verzekerd van een juridisch juiste inhoud van uw digitale formulieren en doorloopt de burger zijn aanvraagproces veilig, foutloos en snel.

Uw gemeente ontvangt honderden of zelfs duizenden aanvragen per jaar en die komen vaak met enorme pieken binnen. Consulenten raken tijdens die piekmomenten overbelast, de werkvoorraad groeit en de inwoner moet lang op zijn beschikking wachten.

Er is een oplossing op maat, speciaal voor uw gemeente: Schulinck In-Form. Met slimme digitale formulieren, die aangepast worden aan uw specifieke situatie, ondersteunt In-Form het digitale aanvraagproces van A tot Z.

Werk uit handen
Vanaf het moment dat de inwoner inlogt in uw digitale aanvraagsysteem komt hij terecht in een maatwerkomgeving. Elk e-formulier kan in de look and feel van de gemeente worden opgemaakt en de vragen zijn toegespitst op de gemeentelijke situatie. De Schulinck In-Form specialisten bouwen het formulier zo, dat ze inhoudelijk niets te wensen overlaten. De betrouwbare rekenmodellen die worden ingebouwd, nemen uw consulenten veel werk uit handen. U bepaalt zelf welke aanvraag nog wordt gecheckt en welke automatisch wordt beschikt.

Juridische specialisten
Met Schulinck In-Form weet u zeker dat de e-formulieren juridisch correct zijn. De juristen van Schulinck Kennisbanken, waar Schulinck In-Form onderdeel van is, lopen voorop in het sociaal domein. Zij volgen wetswijzigingen op de voet en houden u hiervan op de hoogte. Wijzigt er iets, dan is uw formulier razendsnel aangepast. Niet voor niets werkt 92% van de gemeenten met één of meer online kennisproducten van Schulinck!

Schulinck In-Form heeft koppelvlakken met verschillende systemen. Wij informeren u er graag over!

Vang uw piekmomenten op, verlaag de algemene werkdruk en ontlast de administratie met Schulinck In-Form.

Schulinck  In-Form is er voor:

 • Informatiemanagers
 • ICT managers
 • Hoofd communicatie
 • Teammanagers
 • Beleidsmedewerkers
 • Hoofd afdeling/backoffice
 • Hoofd dienst / Directeur / MT lid

Gemeenten over het gebruik van Schulinck In-Form

Sociale Dienst Drechtsteden over Schulinck In-Form:

Voor zeven gemeenten voert de Sociale Dienst Drechtsteden de Participatiewet en de Wet Maatschappelijke ondersteuning (Wmo) uit.

Het grote succes bij ons is de aanvraag bijstandsuitkering. Meer dan 80% van de aanvragen komt inmiddels digitaal binnen

Ook werkt de sociale dienst aan het regionale arbeidsmarktbeleid en armoedebeleid. Voor het digitaal aanvragen van een bijstandsuitkering en bijzondere bijstand maken ze gebruik van Schulinck In-Form. Lees hun ervaring met Schulinck In-Form hier verder →

 

Werkplein Drentsche Aa:

Het TOZO-formulier werd in no time gerealiseerd, stond razendsnel op de website en werd al net zo snel gevonden door de burgers

 

ISD Bollenstreek:

Je kunt elk formulier precies laten inrichten zoals jij wilt dat het loopt!

 

ISD BOL over Schulinck In-Form (voorheen Liaan):

 

Gemeente Sudwest Fryslan positief over Schulinck In-Form:

Bekijk de demo

Neem nu een kijkje in Schulinck In-Form en bepaal of uw gemeente klaar is voor de volgende stap!

In de demo laten we u graag zien hoe de slimme e-formulieren van Schulinck In-Form werken en hoe u met de formulieren uw aanvraagprocessen kunt versnellen. U ziet hoe sommige vragen automatisch worden beantwoord wanneer het formulier gekoppeld is aan uw database. Ontdek wat de mogelijkheden zijn om zelf routes te creëren in het formulier en om te bepalen hoe u de processen inricht. Is uw gemeente klaar voor de volgende stap?

Vraag hier toegang tot de demovideo en bekijk deze direct:

Bekijk de Schulinck In-Form demo video

 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem voor meer informatie contact op met het accountmanagement.

Wilt u meer weten over Schulinck In-Form?

Laat u overtuigen van de voordelen. Voor meer informatie, een demonstratie op locatie of een (vrijblijvende) offerte, neem contact met ons op.

 

 

Neem contact op