Schulinck Tijdschrift Schuldsanering

Het tijdschrift Schuldsanering hebben wij digitaal beschikbaar gemaakt, met een uitgebreide zoekfunctie en resultatenweergaven binnen uw online kennisbank! De digitale versie biedt u, net als de uitgave in print, een gevarieerd aanbod van zorgvuldig geselecteerde artikelen op het gebied van schuldhulpverlening – en sanering. Daarnaast is er ook aandacht voor onderzoeken, interviews, actualiteiten en rechtspraak. U bent dus steeds volledig op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen.

Schulinck Tijdschrift Schuldsanering is speciaal ontwikkeld voor onze abonnees van de online kennisbanken. Om de relevante en juridische inhoud van het tijdschrift te kunnen koppelen aan de onderdelen binnen de online kennisbank. Zo staat alle informatie gebundeld in één omgeving en worden de zoekresultaten nog relevanter. De inhoud van de tijdschriften wordt namelijk ook meegenomen in de zoekresultaten.

Uw voordelen op een rij

  • Digitaal toegang tot het tijdschrift;
  • Inzicht in de edities verschenen vanaf 2014;
  • In uw zoekresultaten binnen de online kennisbank worden ook de artikelen van het tijdschrift meegenomen;
  • Eenvoudig doorbladerbaar en zoeken door het tijdschrift;
  • Beschikbaar voor alle gebruikers binnen uw organisatie.

Voor wie?

Schulinck Tijdschrift Schuldsanering is beschikbaar voor alle professionals binnen het sociaal domein die werkzaam zijn met gemeentelijke schuldhulpverlening en -sanering.

Contact

Wilt u meer weten of een demo zien van Schulinck Tijdschrift Schuldsanering? Neem dan contact op met het accountmanagement:

Neem contact op