Neem contact op
Uw abonnement op een of meer van onze online kennisbanken is makkelijk uit te breiden met Schulinck Onderhoud Gemeentelijk Beleid. Onze experts onderhouden dan uw gemeentelijk beleid in zijn geheel. Het grote voordeel voor u is dat landelijke- wet en regelgeving, jurisprudentie en gemeentelijk beleid op één plaats beschikbaar zijn.

Onze experts plaatsen uw gemeentelijk beleid in de online kennisbank en onderhouden het beleid voor u. Landelijke wet- en regelgeving, jurisprudentie en gemeentelijk beleid zijn zo inzichtelijk voor al uw collega’s en u verzekert zich ervan dat al uw collega’s werken met het meest actuele beleid. Een paar maal per jaar vindt er een check plaats met de betreffende contactpersoon van uw gemeente of het beleid nog actueel is. Schulinck Onderhoud Gemeentelijk Beleid is beschikbaar voor iedere gemeente die een abonnement heeft op een of meer van onze online kennisbanken.

De voordelen van Schulinck Onderhoud Gemeentelijke Beleid:

  • Altijd uw actuele gemeentelijk beleid in de online kennisbank;
  • Minder bezwaar- en beroepschriften;
  • De landelijke wet- en regelgeving, jurisprudentie, het gemeentelijk beleid op één plaats;
  • U bespaart tijd en geld.

Schulinck Onderhoud Gemeentelijk Beleid is beschikbaar voor iedere gemeente die een abonnement heeft op onze online kennisbank. Meer informatie? Wij geven u graag vrijblijvend advies.

Contact

Wilt u meer weten over Schulinck Onderhoud Gemeentelijk Beleid? Neem dan contact op met het accountmanagement:

Neem contact op