Klantervaringen

Lees hoe onze klanten de producten en service van Schulinck ervaren. U kunt de ervaringen op vakgebied sorteren.

Je leert op een gestructureerde manier het vraagstuk aan te vliegen, waarbij precies wat je moet weten wordt behandeld en duidelijk wordt wat je niet precies hoeft te weten.

Incompany opleiding Vreemdelingen en bijstand | Robbers | Opleiding afgerond op 4-2-2019 | Beoordeling: 9

Bekijk opleiding

Het is een bijzonder interessante en boeiende cursus. Zelfs als je er niet dagelijks mee te maken heb. Ik ging er open in met weinig kennis van het onderwerp maar heb nu het idee dat ik, door het volgen van de juiste lijn, een aanvraag van een vreemdeling zou kunnen beoordelen.

Incompany opleiding Vreemdelingen en bijstand | Westerveld | Opleiding afgerond op 4-2-2019 | Beoordeling: 9

Bekijk opleiding

Het meest leerzaam was de duidelijke en begrijpelijke uitleg het feit dat we veel vaker contact moeten zoeken met de IND...

Opleiding Vreemdelingen en bijstand | Mevr. M. Selten | Consulent werk en inkomen | Opleiding afgerond op 11-12-2018 | Beoordeling: 9

Bekijk opleiding

Ik vond erg veel leerzaam, vooral de praktijk voorbeelden zetten je aan het denken. Ik heb ontzettend veel punten aan mijn to-do list toegevoegd. Vooral controleren hoe wij het hebben geregeld binnen de gemeente en navragen of wij bepaalde zaken ook hebben.

Opleiding Wmo: kennismaken met theorie en praktijk | Mevr. I. Ursem | Opleiding afgerond op 11 en 18 juni 2020 | Beoordeling 10

Bekijk opleiding

De praktijk voorbeelden naast de theorie waren erg leerzaam, ondanks de complexiteit was de stof zo toch heel begrijpelijk.

Opleiding Wmo: kennismaken met theorie en praktijk | Mevr. S. Stam | Opleiding afgerond op 11 en 18 juni 2020 | Beoordeling: 9

Bekijk opleiding

Goede praktijkvoorbeelden en uitleg over de verschillende onderdelen.

Opleiding Wmo: kennismaken met theorie en praktijk | Mevr. M. Helthuis | Opleiding afgerond op 4-2-2020 | Beoordeling: 7

Bekijk opleiding

Interactie casussen bespreken. Fijn dat er voldoende ruimte hiervoor was.

Opleiding Wmo: kennismaken met theorie en praktijk | Dhr. G. v/d/ Kammen | Medewerker Uitkeringsadministratie | Opleiding afgerond op 12-3-2019 | Beoordeling: 8

Bekijk opleiding

Theorie is aanvullend op de praktijk. De lesmateriaal is erg handig om te gebruiken tijdens mijn onderzoek en de structuur van Wmo is mij meer duidelijk geworden.

Opleiding Wmo: kennismaken met theorie en praktijk | Mevr. S. Thijssen | Casemanager | Opleiding afgerond op 12-3-2019 | Beoordeling: 9

Bekijk opleiding

Een duidelijke, interactieve, afwisselende training en veel informatie waar je wat mee kunt.

Opleiding Actualiteitendag Wmo 2015 | Mevr. E. Peerbooms | Juridisch adviseur | Opleiding afgerond op 24-9-2019 | Beoordeling: 8

Bekijk opleiding

Het meest leerzaam tijdens dit programma was de informatie over de Wmo en de veranderingen in de wetten. Prettig om dit van te benaderen van de juridische kant.

Opleiding Actualiteitendag Wmo 2015 | Mevr. K. Reinders | Opleiding afgerond op 24-9-2019 | Beoordeling: 9

Bekijk opleiding

Ik vond het echt een goede leergang. Veel van geleerd en heel duidelijk uitgelegd. De casussen helpen daar ook goed bij.

Incompany opleiding Omgevingsplan | mevr. Liesbeth van der Zeeuw, Senior medewerker vergunningen bebouwde omgeving, gemeente Katwijk | Opleiding afgerond op 21 april 2020

Bekijk opleiding

De praktijkvoorbeelden, en de tips zijn leerzaam bij deze cursus.

Opleiding Praktijkcursus gezamenlijke huishouding | Mevr. P. Leenders | Opleiding afgerond op 18-6-2020 | Beoordeling: 8

Bekijk opleiding