Klantervaringen

Lees hoe onze klanten de producten en service van Schulinck ervaren. U kunt de ervaringen op vakgebied sorteren.

Heldere uitleg over hoe de AVG zich verhoudt tot de Participatiewet.

Opleiding Actualiteitendag Participatiewet | Dhr. E. Kraaijenbrink | Opleiding afgerond op 19-9-2019 | Beoordeling: 7

Bekijk opleiding

Duidelijke en recente info toegespitst op de praktijk.

Opleiding Actualiteitendag Participatiewet | Mevr. van der Molen | Opleiding afgerond op 8-3-2018 | Beoordeling: 9

Bekijk opleiding

Compliment naar de docente en de groep. Fijne omgeving en op gemak, deed docente erg goed.

Tweedaagse specialist Jeugdwet | Dhr. W. Velderman | Opleiding afgerond op 12-9-2019 | Beoordeling: 8

Bekijk opleiding

Veel ruimte voor eigen inbreng. Veel helderheid over hoe de Jeugdwet in elkaar zit en wie waarvoor verantwoordelijk is.

Opleiding tweedaagse Specialist Jeugdwet | Mevr. L. Stormezand | Beleidsmedewerker | Opleiding afgerond op 24-10-2019 | Beoordeling: 8

Bekijk opleiding

Het meest leerzaam waren de praktijkvoorbeelden en telkens de jeugdwet erbij pakken. de discussies/vragen die gesteld werden en de oefeningen.

Opleiding tweedaagse Specialist Jeugdwet | Mevr. B. Skubisz | Medewerker jeugd | Opleiding afgerond op 24-10-2019 | Beoordeling: 9

Bekijk opleiding

Het meest leerzaam was de uitleg die gegeven werd over de onderdelen van de jeugdwet, vooral als dit aan de hand van casussen werd gedaan of op een interactieve manier.

Opleiding tweedaagse Specialist Jeugdwet | Mevr. K. Franken | Jeugdconsulent | Opleiding afgerond op 14-3-2019 | Beoordeling: 9

Bekijk opleiding

Een duidelijke, interactieve, afwisselende training en veel informatie waar je wat mee kunt.

Opleiding Actualiteitendag Wmo 2015 | Mevr. E. Peerbooms | Juridisch adviseur | Opleiding afgerond op 24-9-2019 | Beoordeling: 8

Bekijk opleiding

Het meest leerzaam tijdens dit programma was de informatie over de Wmo en de veranderingen in de wetten. Prettig om dit van te benaderen van de juridische kant.

Opleiding Actualiteitendag Wmo 2015 | Mevr. K. Reinders | Opleiding afgerond op 24-9-2019 | Beoordeling: 9

Bekijk opleiding

Ik vond erg veel leerzaam, vooral de praktijk voorbeelden zetten je aan het denken. Ik heb ontzettend veel punten aan mijn to-do list toegevoegd. Vooral controleren hoe wij het hebben geregeld binnen de gemeente en navragen of wij bepaalde zaken ook hebben.

Opleiding Wmo: kennismaken met theorie en praktijk | Mevr. I. Ursem | Opleiding afgerond op 11 en 18 juni 2020 | Beoordeling 10

Bekijk opleiding

De praktijk voorbeelden naast de theorie waren erg leerzaam, ondanks de complexiteit was de stof zo toch heel begrijpelijk.

Opleiding Wmo: kennismaken met theorie en praktijk | Mevr. S. Stam | Opleiding afgerond op 11 en 18 juni 2020 | Beoordeling: 9

Bekijk opleiding

Goede praktijkvoorbeelden en uitleg over de verschillende onderdelen.

Opleiding Wmo: kennismaken met theorie en praktijk | Mevr. M. Helthuis | Opleiding afgerond op 4-2-2020 | Beoordeling: 7

Bekijk opleiding

Interactie casussen bespreken. Fijn dat er voldoende ruimte hiervoor was.

Opleiding Wmo: kennismaken met theorie en praktijk | Dhr. G. v/d/ Kammen | Medewerker Uitkeringsadministratie | Opleiding afgerond op 12-3-2019 | Beoordeling: 8

Bekijk opleiding