Klantervaringen

Lees hoe onze klanten de producten en service van Schulinck ervaren. U kunt de ervaringen op vakgebied sorteren.

Veel interactie. Cursusleider was zeer kundig. Alle facetten van de Participatiewet wel zo'n beetje gehad.

Opleiding Specialist Participatiewet | Dhr. R. Lekatompessy | Case manager, Consultant, Klantmanager | Opleiding afgerond op 19-3-2019 | Beoordeling: 8

Bekijk opleiding

De docent is kundig en weet de materie goed over te brengen. Hij is daarbij toegankelijk en voelt je vrij om vragen te stellen.

Opleiding Specialist Participatiewet | Mevr. J. Lensvelt | Juridisch Kwaliteitsmedewerker | Opleiding afgerond op 19-3-2019 | Beoordeling: 8

Bekijk opleiding

Ik vond het meest leerzaam: Uniformiteit in het oppakken en beoordelen van een aanvraag. Hierbij vond ik een opfrissing van de wet en regelgeving erg verhelderend.

Incompany opleiding Indiceren in de Jeugdwet | Mevr. M. Zandstra | Opleiding afgerond op 5-3-2020 | Beoordeling:

Bekijk opleiding

Veel informatie in kort tijdsbestek. Zou wel langer bij zaken willen stil staan. Ik miste alleen het stukje hoe te onderbouwen. Waar moet dit aan voldoen? Maar een zeer waardevolle training. Werd enthousiast van de cursusleider.

Opleiding Indiceren in de Jeugdwet | Mevr. E. Hoogsteder | Wijkteammedewerker | Opleiding afgerond op 12-12-2019 | Beoordeling: 8

Bekijk opleiding

Ik vond het heel leerzaam, gezien ik in februari ga starten als jeugdconsulent. Deze ervaring heb ik dus nog niet, dus voor mij was alles nieuw. Maar merkte wel dat een aantal jeugdconsulenten al veel wisten van de inhoud. Wat betreft, de verdieping omtrent een casus, dat was voor mij wel bekend. De docent heeft het echter heel helder en duidelijk uitgelegd. Fijn!

Opleiding Indiceren in de Jeugdwet | Mevr. M. Saaidi | Jeugdconsulent | Opleiding afgerond op 12-12-2019 | Beoordeling: 7

Bekijk opleiding

De recente jurisprudentie en praktijkvoorbeelden waren erg leerzaam.

Opleiding Handhaven en preventief fraudebeleid in de Participatiewet | Dhr. H. Lorsheijd | Opleiding afgerond op 6-11-2018 | Beoordeling: 9

Bekijk opleiding

Een duidelijke, interactieve, afwisselende training en veel informatie waar je wat mee kunt.

Opleiding Actualiteitendag Wmo 2015 | Mevr. E. Peerbooms | Juridisch adviseur | Opleiding afgerond op 24-9-2019 | Beoordeling: 8

Bekijk opleiding

Het meest leerzaam tijdens dit programma was de informatie over de Wmo en de veranderingen in de wetten. Prettig om dit van te benaderen van de juridische kant.

Opleiding Actualiteitendag Wmo 2015 | Mevr. K. Reinders | Opleiding afgerond op 24-9-2019 | Beoordeling: 9

Bekijk opleiding

Ik had gedacht dat er nog heel veel zou zijn wat ik niet zou weten, maar blijkbaar heb ik al veel kennis. Ook goed om te weten. De schema's achter in de reader zijn zeer handig en toepasbaar in de praktijk. Hier ga ik zeker veel gebruik van maken.

Opleiding Afbakening Jeugdwet / Wmo 2015 en andere (zorg)wetten | Mevr. J. van Schijndel | Opleiding afgerond op 25-6-2020 | Beoordeling: 9

Bekijk opleiding

Tevreden over de gehele dag. Alles is aan bod gekomen en zonder gemis van diepgang.

Opleiding Afbakening Jeugdwet / Wmo 2015 en andere (zorg)wetten | Mevr. T. van Leeuwen | Opleiding afgerond op 25-6-2020 | Beoordeling: 8

Bekijk opleiding

Boeiende onderwerpen en leuk die quiz en de opdrachtvragen die we moesten maken. Erg Leerzaam was de WLZ en ook groot gedeelte jeugd, ik ben zelf WMO consulente en weet niet veel van jeugd. Erg leerzaam.

Incompany opleiding Afbakening Jeugdwet / Wmo 2015 en andere (zorg) wetten | Mevr. Ben Ali | Opleiding afgerond op 23-9-2019 | Beoordeling: 9

Bekijk opleiding

De combi tussen WMO en jeugd was interessant. Het meest leerzaam was het stukje over de overgang van jeugdhulp naar WMO, WLZ en ZVW.

Incompany opleiding Afbakening Jeugdwet / Wmo 2015 en andere (zorg) wetten | Mevr. van den Hoef | Opleiding afgerond op 23-9-2019 | Beoordeling: 7

Bekijk opleiding