Route

Wilt u Wolters Kluwer bezoeken? U vindt ons op de Hulsterweg 82 in Venlo.

Routebeschrijving

Het kantoor van Wolters Kluwer ligt in Venlo. We zijn gehuisvest op de 2e etage in het Trencadis gebouw. Het is zowel met de auto als met de trein goed bereikbaar.

Bezoekers kunnen zich aan de voorkant bij de hoofdingang van het gebouw melden. De bel bevindt zich buiten bij de draaideur. Bel aan bij Wolters Kluwer.

Auto

Met de auto vanuit Maastricht richting Venlo
A2 richting Eindhoven, neem afslag Knooppunt Het Vonderen en voeg in op de A73 richting Roermond/Venlo/Nijmegen. Neem afslag 16 (Venlo-Zuid), ga bij de stoplichten rechtsaf. Voeg in op de linkerrijbaan en sla bij de stoplichten linksaf. Volg deze weg en sla bij de tweede rotonde rechtsaf. U heeft uw bestemming bereikt.

Met de auto vanuit Eindhoven/Nijmegen richting Venlo
A67/A73 richting Venlo, houd Venlo-West/Zuid/Maastricht aan. Voeg in op de A73. Neem afslag 16 (Venlo-Zuid) en ga bij de stoplichten rechtdoor. Sla bij de tweede rotonde rechtsaf. U heeft uw bestemming bereikt.

Navigatie
Als adres geeft u in uw navigatiesysteem aan Ariënsstraat 63 (Mc Donalds). Bij de rotonde dient u dan rechtdoor te rijden om bij de volgende rotonde ons parkeerterrein op te rijden.

Openbaar vervoer

Het openbaar vervoer in de directe omgeving van Wolters Kluwer is aanwezig in de vorm van bus en trein. Op circa 5 minuten loopafstand is een bushalte gesitueerd. De treinstations Venlo (intercity station) en Tegelen zijn op circa 2 km afstand gelegen.