Wolters Kluwer biedt met haar software een passende oplossing voor complexe (burger)processen binnen gemeenten.

Vakgebied

Productsoort

Schulinck In-Take Schuldhulp

Software

Schulinck In-Take Schuldhulp stelt uw organisatie in staat om op een objectieve manier vast te stellen wat de mogelijkheden zijn van de cliënt en wat de dienstverlening is die daar het beste bij past. Hulp wordt snel ingezet.

Meer informatie

Schulinck In-Spect

Software

Onder Schulinck In-Spect vallen vier producten: Schulinck In-Spect Data, Schulinck In-Spect Fraude, Schulinck In-Spect Herberekenen en Schulinck In-Spect Signaal.

Meer informatie

Schulinck In-Control

Software

Met de Schulinck In-Control applicatie heeft u een compleet gevulde database met voorbeelddoelstellingen, -risico’s, -beheersmaatregelen en -checklists per bedrijfsproces. Zowel fiscaal, financieel als juridisch. Daarmee is het de online applicatie voor interne beheersing.

Meer informatie

Schulinck In-Spect Data

Software

Schulinck In-Spect Data is een nieuwe vorm van werken en dé manier om fraude effectiever te bestrijden. Door het analyseren van uw data en het digitaal implementeren van de verkregen inzichten in uw werkprocessen, kunt u gerichter sturen en betere beslissingen nemen. Hierdoor spoort u fraude sneller op en kunt u deze effectiever bestrijden.

Meer informatie

Schulinck In-Spect Fraude

Software

Schulinck In-Spect Fraude ondersteunt preventiemedewerkers en sociaal rechercheurs bij de uitvoering van hun taken. Zij kunnen tips of signalen ontvangen welke zij omzetten in een zaak.

Meer informatie

Schulinck In-Spect Herberekenen

Software

Met Schulinck In-Spect Herberekenen kunt u een perfecte netto en bruto herberekening uitvoeren, die onderbouwd is én aansluit bij de rekeningmethodiek van uw gemeente.

Meer informatie

Schulinck In-Spect Signaal

Software

Het Inlichtingenbureau levert samenloopsignalen in het kader van rechtmatigheid. Samenloop is aan de orde wanneer iemand én een uitkering én een ander inkomen of vermogen ontvangt. Het zijn triggers voor een gemeente om nader onderzoek te verrichten naar de situatie van de bijstandsgerechtigde.

Meer informatie