E-formulieren

Wolters Kluwer biedt met e-formulieren een passende oplossing voor complexe processen binnen gemeenten. De formulieren kunnen naar wens uitgebreid worden en worden volledig in de gewenste huisstijl opgeleverd.

Schulinck In-Form Rekentools en Beslisbomen

Schulinck In-Form Rekentools en Beslisbomen

E-formulier

Wij zijn altijd bezig om het werk van onze klanten makkelijker te maken. En wat is nu makkelijker dan een concreet antwoord krijgen op jouw specifieke casus? Schulinck In-Form heeft daarom verschillende rekentools en beslisbomen ontwikkeld. Deze staan in onze kennisbanken verwerkt.

Schulinck In-Form Formulieren

Schulinck In-Form Formulieren

E-formulier

Uw gemeente ontvangt veel aanvragen per jaar. Met slimme digitale formulieren, die aangepast worden aan uw specifieke situatie, ondersteunt Schulinck In-Form het digitale aanvraagproces van A tot Z. Hiermee verlicht u de werkdruk op uw consulenten en kunnen piekmomenten goed worden opgevangen. Ook bent u verzekerd van een juridisch juiste inhoud van uw digitale formulieren.

Schulinck In-Form Bewind

Schulinck In-Form Bewind

E-formulier

Heeft uw gemeente vaak te maken met bewindvoerders, dan weet u dat het verwerken van hun declaraties veel werk in beslag kan nemen. Met Schulinck In-Form Bewind kunt u dit proces structureren, met voordelen voor zowel u als de bewindvoerder. Dit zorgt voor een uniform aanvraag proces door bewindvoerders aan de gemeente en een snelle

Aanvraagformulier Levensonderhoud

Aanvraagformulier Levensonderhoud

E-formulier

Een online omgeving die uw burgers in staat stelt de aanvraag levensonderhoud digitaal in te dienen. Vervolgens kunt u de aanvraag zelf beoordelen of automatisch laten afhandelen, met of zonder beschikking. Een schaalbare oplossing voor u, een correct en snel antwoord voor uw burgers.