Neem contact op
Heeft uw gemeente vaak te maken met bewindvoerders, dan weet u dat het verwerken van hun declaraties veel werk in beslag kan nemen. Met Schulinck In-Form Bewind kunt u dit proces structureren, met voordelen voor zowel u als de bewindvoerder. Dit zorgt voor een uniform aanvraag proces door bewindvoerders aan de gemeente en een snelle uitbetaling aan de bewindvoerder.

Een bewindvoerder maakt kosten en kan die kosten declareren bij uw gemeente waar de cliënt zijn bijstandsuitkering ontvangt. In veel gevallen komen deze declaraties in verschillende formats, al dan niet met btw, via een ongeorganiseerd proces binnen. Het (handmatig) verwerken ervan vergt tijd.

De e-formulieren van Schulinck In-Form Bewind verwerken elke declaratie gestructureerd, automatisch, efficiënt en snel. Door toepassing van dit uniforme proces kan een bewindvoerder binnen een week betaald krijgen, met minimale effort van uw gemeente en zeer tevreden bewindvoerders!

Online formulieren voor bewindvoerders
Schulinck In-Form Bewind is alleen toegankelijk voor bewindvoerders. Dat wil zeggen, u bepaalt welke bewindvoerders toegang hebben en van welke e-formulieren ze gebruik mogen maken.

Hiervoor hoeft u geen aparte e-formulieren te ontwikkelen. U kunt gebruik (blijven) maken van de bestaande e-formulieren voor uw burgers. Het is namelijk mogelijk om velden op te nemen in dit e-formulier, die alleen worden getoond wanneer het e-formulier wordt gestart vanuit Schulinck In-Form Bewind. Vanzelfsprekend ontwikkelen we alle formulieren in uw eigen huisstijl.

Voor gemeenten die veelvuldig te maken hebben met bewindvoerders, én bewindvoerders die regelmatig toeslagen, PGB of bijstand willen aanvragen.

De voordelen van Schulinck In-Form Bewind voor uw gemeente:

 • Minder handwerk, meer geautomatiseerd
  Formulieren worden online afgehandeld en verwerkt. Het antwoord kan automatisch naar de klant verstuurd worden en intern wordt u geïnformeerd.
 • Slimme formulieren op maat
  U bent gegarandeerd van nieuwe formulieren conform uw wensen. De infrastructuur omvat alle noodzakelijke voorzieningen zoals DigiD, voorinvulling en (XML-)berichtenverkeer.
 • Toekomstbestendig
  Beslisbomen en berekeningen zijn eenvoudig aan te passen aan ontwikkelingen of nieuwe inzichten.
 • Kostenbesparing
  Deze oplossing brengt u een belangrijke investeringsbesparing, want Schulinck In-Form Bewind wordt vrijwel volledig aangeboden als gehoste (SAAS) oplossing.
 • AVG-proof
  Alle gegevens van burgers worden versleuteld verstuurd en niet online opgeslagen. Hierdoor is de oplossing volledig AVG-proof, zodat u voldoet aan de Europese privacyrichtlijnen.
 • Volledige begeleiding
  Uw medewerkers hebben op werkdagen toegang tot onze helpdesk. De helpdesk ondersteunt bij al uw vragen met betrekking tot het functioneel beheer of het dagelijks gebruik.
 • Geen technische kennis vereist
  U kunt zich concentreren op de inhoud en de gewenste functionaliteit van de formulieren, want er is geen technische kennis vereist.
 • Koppeling met uw systeem mogelijk
  Door de jarenlange doorontwikkeling kan Schulinck In-Form Bewind veilig gekoppeld worden aan de meest voorkomende en complexe systemen in de markt. Binnen Gemnet beschikken wij over een volledige en veilige infrastructuur voor het hosten van onze digitale oplossingen.

Wilt u meer weten over Schulinck In-Form Bewind? Laat u overtuigen van de voordelen. Voor meer informatie, een demonstratie op locatie of een (vrijblijvende) offerte, neem contact met ons op.

 

 

Neem contact op