Ashwin van Geffen

Senior Accountmanager

Regio Flevoland, Utrecht, Zeeland, Noord-Holland, Friesland
Telefoon 06 46 71 49 53
077 475 80 18
E-mail

Ik ben Ashwin van Geffen en sinds 1 maart 2015 ben ik werkzaam voor Schulinck als Accountmanager. Ik ga graag bij klanten op bezoek om mee te denken over sluitende oplossingen in het sociaal domein. Overal ontmoet ik heel verschillende mensen, die hun organisaties op diverse manieren vormgeven: ik blijf het boeiend en leerzaam vinden! Samen met mijn collega-accountmanagers bedien ik het hele land, waarbij ik de verantwoordelijkheid heb over de provincies Flevoland, Utrecht, Zeeland, Noord-Holland en Friesland.

In mijn vorige baan, bij een organisatieadviesbureau, leerde ik veel over efficiënt werken, continu verbeteren van werkprocessen en hoe belangrijk de juiste hulpmiddelen kunnen zijn. Die kennis zet ik nu in voor Schulinck. De producten van Schulinck zijn voor veel gemeenteorganisaties immers van cruciaal belang om het werk goed te doen.

In mijn vrije tijd wil ik zoveel mogelijk reizen, koken en lekker eten. Thailand is één van mijn favoriete landen, omdat ik daar familie heb wonen. Ik houd ook van avontuurlijke reizen, zoals de tocht naar de Sahara die ik heb gemaakt. Wanneer ik wel thuis ben kijk ik graag naar voetbalwedstrijden uit binnen- en buitenland.

Lees hier mijn interview