Modules

Wolters Kluwer biedt modules aan op aanvulling van de online kennisbanken. Tevens hebben wij diverse modules die separaat van een online kennisbank inzetbaar zijn. Voor meer informatie of een demo neem contact op met account management.

Schulinck Onderhoud Gemeentelijk Beleid

Schulinck Onderhoud Gemeentelijk Beleid

Module

Uw abonnement op een of meer van onze online kennisbanken is makkelijk uit te breiden met Schulinck Onderhoud Gemeentelijk Beleid. Onze experts onderhouden dan uw gemeentelijk beleid in zijn geheel. Het grote voordeel voor u is dat landelijke- wet en regelgeving, jurisprudentie en gemeentelijk beleid op één plaats beschikbaar zijn.

Schulinck Werkinstructies

Schulinck Werkinstructies

Module

Wolters Kluwer kan u helpen uw werkinstructies op orde te krijgen. Deze werkinstructies kunnen vervolgens door ons worden gekoppeld aan uw eigen beleid. Hierdoor staan ze op een vaste en centrale plek, benaderbaar vanuit de online kennisbank.

Schulinck Casus Coach

Schulinck Casus Coach

Module

Ruim Ruim 2.300 voorbeelden uit de praktijk, gekoppeld aan de online kennisbanken Schulinck Participatiewet, Wmo, Schuldhulpverlening en Jeugd. Met Schulinck Casus Coach geniet u van vele praktijkvoorbeelden. Onmisbaar binnen uw werk.

Schulinck Tijdschrift Schuldsanering

Schulinck Tijdschrift Schuldsanering

Module

Het tijdschrift Schuldsanering hebben wij digitaal beschikbaar gemaakt, met een uitgebreide zoekfunctie en resultatenweergaven binnen uw online kennisbank! De digitale versie biedt u, net als de uitgave in print, een gevarieerd aanbod van zorgvuldig geselecteerde artikelen op het gebied van schuldhulpverlening - en sanering. Daarnaast is er ook aandacht voor onderzoeken, interviews, actualiteiten en rechtspraak.

Module Tijdschrift voor Familie- en Jeugdrecht

Module Tijdschrift voor Familie- en Jeugdrecht

Module

Module Tijdschrift voor Familie- en Jeugdrecht biedt u, net als de uitgave in print, een gevarieerd aanbod van zorgvuldig geselecteerde artikelen op het gebied van jeugd- en familierecht. Daarnaast is er ook aandacht voor onderzoeken, interviews, actualiteiten en rechtspraak. U bent dus steeds volledig op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen.