Neem contact op
Het complete digitale loket voor optimale service van uw gemeente naar uw burgers. Met Schulinck In-Form Portaal beschikt u over de benodigde middelen om e-formulieren te integreren in uw website en beschikbaar te stellen aan de gebruikers ervan (intern en extern).

Als gemeente wilt u de online aanvragen van uw burgers snel, goed en betrouwbaar afhandelen. Met Schulinck In-Form beschikt u over een portaal om intelligente e-formulieren te maken: online formulieren die alleen vragen stellen die relevant zijn en die bovendien rekencapaciteit en controlemogelijkheden hebben. Hierdoor kan het ingevulde e-formulier direct en automatisch tot een besluit leiden.

Een configuratieconsultant van Schulinck In-Form bouwt samen met u aan elk intelligent en klantvriendelijk e-formulier dat u nodig heeft. U hoeft geen ICT kennis en ervaring te hebben, kennis van uw domein is voldoende. Onze consultant vertaalt uw wensen, behoeften en verwachtingen naar een intelligent e-formulier, passend bij uw gemeente en zorgt ervoor dat dit e-formulier aansluit op uw gemeentelijk beleid.

Schulinck beschikt over uitstekende actuele kennis van het sociaal domein. Onze juristen zijn er dagelijks mee bezig. Niet voor niets werkt 92 % van de gemeenten met één of meer online kennisproducten van Schulinck!
Met de aanschaf van Schulinck In-form creëert u een win-win situatie voor uw gemeente. Enerzijds beschikt u voortaan over een portaal waarmee intelligente e-formulieren kunnen worden gebouwd, anderzijds verzekert u zich ervan dat uw formulieren altijd voldoen aan de huidige wetgeving: de consultants van Schulinck In-Form werken dagelijks samen met de vakredacteuren van onze kennisbanken.

De voordelen van Schulinck In-Form:

 • Alle formulieren worden op maat gemaakt, helemaal ingericht op uw situatie en naar uw wensen.
 • Met onze intelligente formulieren kunt u, als u dat wilt, automatisch aanvragen afhandelen en zelfs beschikkingen afgeven. Dit levert een enorme tijdsbesparing voor uw organisatie op.
 • De formulieren worden snel ontwikkeld. Binnen een week kunnen wij een eenvoudig intelligent e-formulier opleveren, zoals bijvoorbeeld een bewindvoerdersformulier of een aanvraag minimabeleid.
 • Onze ontwikkelaars overleggen en schakelen direct met u als klant, waardoor er geen ruis op de lijn ontstaat. Dit zorgt voor een prettige samenwerking en, naar steeds weer blijkt, een uitstekende klantrelatie.
 • Nieuwe ontwikkelingen in het sociaal domein volgen wij op de voet en vertalen wij direct door in uw e-formulier, zodat u altijd met een juridisch juist formulier werkt. Juridische wijzigingen worden gegarandeerd binnen 1 week verwerkt in uw bestaande e-formulier.
 • Onze intelligente e-formulieren kunnen worden gekoppeld aan alle bestaande backofficesystemen.
 • Technische kennis is niet nodig. U werkt altijd samen met Schulinck consultants.

Nu 3 gratis e-formulieren bij aankoop van Schulinck In-Form:
Als u nu besluit Schulinck In-Form aan te schaffen, krijgt u er van ons 3 e-formulieren bij. Dat niet alleen: wij garanderen u dat deze gratis formulieren binnen 1 week bij u worden opgeleverd. U kunt de 3 e-formulieren kiezen uit de 10 meest gebruikte e-formulieren. Wij zorgen er natuurlijk ook voor dat de e-formulieren aansluiten op uw gemeentelijk beleid en verordeningen.

Automatisch beschikken:
Door de coronacrisis zal de toeloop van klanten naar uw organisatie alleen maar groter worden. Het automatisch beschikken op standaardprocessen kan de werkdruk op uw team aanzienlijk ontlasten. Niet alleen zorgt dit voor rust en gemak, uw team kan ook efficiënter werken en houdt meer tijd over voor complexe vraagstukken.

Koppelen met uw bestaande systeem
Schulinck In-Form heeft koppelvlakken met verschillende systemen, waaronder Suite4SociaalDomein van Centric. Ook kan er via Stuf-ZKN worden gekoppeld aan Decos Join. Er zijn nog legio andere mogelijkheden. Wij informeren u er graag over!

Schulinck  In-Form is er voor:

 • Informatiemanagers
 • ICT managers
 • Hoofd communicatie
 • Teammanagers
 • Beleidsmedewerkers
 • Hoofd afdeling/backoffice
 • Hoofd dienst / Directeur / MT lid

Sociale Dienst Drechtsteden gebruikt Schulinck In-Form Portaal

“Het grote succes bij ons is de aanvraag bijstandsuitkering. Meer dan 80% van de aanvragen komt inmiddels digitaal binnen.” 

Lees de complete klantervaring online

Factsheet

Wilt u meer weten over Schulinck In-Form Portaal?

Vul uw gegevens in en ontvang de factsheet per e-mail

Factsheet: In-Form Portaal

Neem voor meer informatie contact op met het accountmanagement.

Wilt u meer weten over Schulinck In-Form Portaal? Laat u overtuigen van de voordelen. Voor meer informatie, een demonstratie op locatie of een (vrijblijvende) offerte, neem contact met ons op.

 

 

Neem contact op