Schulinck In-Form Formulieren

Uw gemeente ontvangt veel aanvragen per jaar. Met slimme digitale formulieren, die aangepast worden aan uw specifieke situatie, ondersteunt Schulinck In-Form het digitale aanvraagproces van A tot Z. Hiermee verlicht u de werkdruk op uw consulenten en kunnen piekmomenten goed worden opgevangen. Ook bent u verzekerd van een juridisch juiste inhoud van uw digitale formulieren.

Wat is Schulinck In-Form?

Schulinck In-Form helpt u als gemeente om online aanvragen van burgers op uw website snel, goed en betrouwbaar af te handelen. Aanvragers worden geholpen het proces veilig, foutloos en snel te doorlopen. Met Schulinck In-Form zijn uw digitale formulieren altijd juridisch correct en actueel. Onze juristen, experts in het sociaal domein, zijn altijd op de hoogte van wetswijzigingen en passen de formulieren snel aan indien nodig.

Bye bye werkdruk en handmatige aanvraagprocessen

Zeg vaarwel tegen werkdruk en handmatige aanvraagprocessen. Profiteer met Schulinck In-Form van efficiëntie, maatwerk en uitgebreide juridische kennis.

Hieronder zetten we de voordelen voor u op een rij:

Hello efficiëntie

  • De juiste bewijsstukken worden in het aanvraagproces opgevraagd en bijgevoegd.
  • Piekperiodes worden opgevangen en de werkdruk wordt verlicht.

Hello juridische kennis

  • U kunt erop vertrouwen dat uw digitale formulieren juridisch correct zijn.
  • Onze juristen zijn gespecialiseerd in het sociaal domein en houden wetswijzigingen nauwlettend in de gaten.
  • Wetswijzigingen worden doorgevoerd in de formulieren en staan klaar op het moment dat de veranderingen in werking treden

Hello maatwerk

  • U kunt het aanvraagproces naar behoefte van de eigen gemeente automatiseren.
  • Elk digitaal formulier kan in de look and feel van uw gemeente worden opgemaakt.
  • Het aanvraagproces kan worden gekoppeld aan ieder administratief systeem

Bekijk de demo over In-Form

Wilt u weten wat Schulinck In-Form voor uw gemeente kan betekenen? Bekijk dan onze demo video. In deze video ziet u hoe de slimme digitale formulieren werken en hoe u met de formulieren uw aanvraagprocessen kunt versnellen. U ontdekt de vele mogelijkheden zoals het zelf creëren van routes in het formulier en het aanpassen aan uw gemeentelijke look and feel. U kunt natuurlijk ook direct contact met ons opnemen, we helpen u graag.

Wat kan Schulinck In-Form voor uw gemeente betekenen?

In deze demo video ziet u hoe onze slimme digitale formulieren werken en hoe ze uw aanvraagprocessen versnellen. Daarnaast ziet u de mogelijkheden om routes in formulieren te creëren en ze aan te passen aan de huisstijl van uw gemeente. Neem direct contact met ons op voor meer informatie en ondersteuning.

 

Wilt u meer weten over Schulinck In-Form?

Laat u overtuigen van de voordelen. Voor meer informatie, een demonstratie op locatie of een (vrijblijvende) offerte, neem contact met ons op.

Marcel Rem

Sales Manager

E-mail 06 22 46 65 81

Ashwin van Geffen

Senior Accountmanager

E-mail 06 46 71 49 53

René Jansen

Senior Accountmanager

E-mail 06 11 69 12 74

Marc van Riemsdijk

Senior Accountmanager

E-mail 06 11 37 93 54

 

 

Gemeente Sudwest Fryslan positief over Schulinck In-Form

Neem contact op