Neem contact op
Schulinck In-Take Schuldhulp is een gebruiksvriendelijke tool voor professionele schuldhulpverleners. Het biedt lijn en houvast richting de best passende oplossingen. Van eerste gesprek tot passend plan van aanpak.

Probleem

Ieder schuldhulptraject is uniek. Veel cliënten vinden het moeilijk om over hun schulden te praten. En daarachter schuilen vaak diepere problemen. Elke schuldhulpverlener werkt dan ook graag naar eigen inzicht. Dat maakt het uitdagend om grip te houden op het hulpproces. En snel en efficiënt te komen tot passende oplossingen.

Oplossing

Schulinck In-Take Schuldhulp is een krachtige tool die lijn geeft in het schuldhulpproces. Het ondersteunt schuldhulpverleners en biedt houvast richting de beste oplossingen. Van eerste gesprek tot plan van aanpak. Met voldoende flexibiliteit om in te spelen op ieder uniek schuldvraagstuk.

Voordelen

De tool stelt iedere schuldhulpverlener in staat om op een objectieve manier te bepalen wat de mogelijkheden zijn van cliënten. En welke dienstverlening het beste aansluit.

Uw voordelen op een rij:

  • Brede intake
  • Inzet van producten en diensten op basis van mogelijkheden cliënt
  • Lagere recidive en kortere doorlooptijden
  • Flexibiliteit in doorlopen van het schuldhulpproces
  • Koppeling met gangbare cliëntvolgsystemen voor een nog effectiever werkproces.

Voor welke organisaties?

Schulinck In-Take Schuldhulp is geschikt voor alle schuldhulpverleners en wordt voornamelijk gebruikt door gemeenten en kredietbanken.

Meer weten?

Wij hebben een factsheet gemaakt, ook handig om te delen met collega’s!

Sneller resultaat

Met het doorlopen van de tool, krijgt u snel de mogelijkheden van de cliënt in beeld. Hoe het bestedingsgedrag eruitziet, wat de leefsituatie en sociale participatie kenmerkt. We bieden lijn en houvast in het schuldhulpproces. Met elk schuldhulptraject komt u tot een:

  • Objectief cliëntprofiel
  • Dienstverleningsvoorstel afgestemd op de wensen en mogelijkheden van uw organisatie
  • Persoonlijk plan van aanpak

Houvast én flexibiliteit

We willen benadrukken dat consulenten hun eigen weg in het proces kunnen bepalen, wij ondersteunen ze daarin. Er kan een eigen route worden gekozen in het traject. Waarbij u zeker weet dat alles is nagelopen en besproken. Daarna rolt een aanpasbaar advies uit het systeem.

Koppeling met systemen

De tool koppelt met gangbare cliëntvolgsystemen, zodat de cliëntgegevens op een eenvoudige manier kunnen worden ingevoerd. Dit zorgt voor een nog effectiever werkproces.

AVG-proof

Schulinck In-Take Schuldhulp voldoet aan alle veiligheidseisen op gebied van security en privacy. Als verwerker van gegevens sluiten wij met onze cliënten (Sub-)Verwerkersovereenkomsten conform de AVG.

Sturing en rapportages

Schulinck In-Take Schuldhulp biedt u ook de mogelijkheid om via rapportages een effectieve sturing van de werkprocessen te bevorderen. Denk bijvoorbeeld aan informatie over het aantal ingezette schuldregelingen en andere door de medewerkers ingezette diensten.

Factsheet

Ontvang de gratis factsheet per e-mail. Zo heeft u snel alle belangrijke informatie handig op een rij.

Ideaal om bijvoorbeeld met collega’s te delen in uw organisatie.

Factsheet: In-Take Schuldhulp

  • Hidden

Contact

We komen graag bij u langs voor een demonstratie. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Zo kunt u de voordelen van Schulinck In-Take Schuldhulp zelf ervaren.

Voor een afspraak of vragen kunt u ons bereiken via 077 – 475 8018. Of neem direct contact op met één van onze accountmanagers. We horen graag van u!