Online kennisbanken & modules

Wolters Kluwer biedt met e-formulieren en software een passende oplossing voor complexe (burger)processen binnen gemeenten. De formulieren kunnen naar wens uitgebreid worden en worden volledig in de gewenste huisstijl opgeleverd.

Vakgebied

Productsoort

Kennisbanken

Schulinck In-Spect

Software en E-Formulieren

Onder Schulinck In-Spect vallen vier producten: Schulinck In-Spect Data Schulinck In-Spect Data is een nieuwe vorm van werken en dé manier om fraude effectiever te bestrijden. Door het analyseren van uw data en het digitaal implementeren van de verkregen inzichten in uw werkprocessen, kunt u gerichter sturen en betere beslissingen nemen. Hierdoor spoort u fraude...

Meer informatie

Schulinck In-Spect Herberekenen

Software en E-Formulieren

Met Schulinck In-Spect Herberekenen kunt u een perfecte netto en bruto herberekening uitvoeren, die onderbouwd is én aansluit bij de rekeningmethodiek van uw gemeente.

Meer informatie

Schulinck In-Spect Signaal

Software en E-Formulieren

Het Inlichtingenbureau levert samenloopsignalen in het kader van rechtmatigheid. Samenloop is aan de orde wanneer iemand én een uitkering én een ander inkomen of vermogen ontvangt. Het zijn triggers voor een gemeente om nader onderzoek te verrichten naar de situatie van de bijstandsgerechtigde.

Meer informatie

Schulinck In-Spect Fraude

Software en E-Formulieren

Schulinck In-Spect Fraude ondersteunt preventiemedewerkers en sociaal rechercheurs bij de uitvoering van hun taken. Zij kunnen tips of signalen ontvangen welke zij omzetten in een zaak.

Meer informatie

Schulinck In-Form Portaal

Software en E-Formulieren

Het complete digitale loket voor optimale service van overheid naar burger. Schulinck In-Form Portaal is ontwikkeld om uw organisatie uitgebreid te ondersteunen bij het implementeren van digitale dienstverlening. Met het Portaal beschikt u over de benodigde middelen om e-formulieren te integreren in uw website en beschikbaar te stellen aan de gebruikers ervan (zowel intern en

Meer informatie

Schulinck In-Form Bewind

Software en E-Formulieren

Heeft uw gemeente vaak te maken met bewindvoerders, dan weet u dat het verwerken van hun declaraties veel werk in beslag kan nemen. Met Schulinck In-Form Bewind kunt u dit proces structureren, met voordelen voor zowel u als de bewindvoerder. Dit zorgt voor een uniform aanvraag proces door bewindvoerders aan de gemeente en een snelle

Meer informatie

Schulinck In-Spect Data

Software en E-Formulieren

Schulinck In-Spect Data is een nieuwe vorm van werken en dé manier om fraude effectiever te bestrijden. Door het analyseren van uw data en het digitaal implementeren van de verkregen inzichten in uw werkprocessen, kunt u gerichter sturen en betere beslissingen nemen. Hierdoor spoort u fraude sneller op en kunt u deze effectiever bestrijden.

Meer informatie

Schulinck e-Formulieren

Software en E-Formulieren

Vanuit de gemeenten krijgen wij sinds kort veel aanmeldingen voor het bouwen van een e-formulier om de stroom van zelfstandigen ondersteuning te bieden.

Meer informatie

Schulinck In-Take Schuldhulp

Software en E-Formulieren

Schulinck In-Take Schuldhulp stelt uw organisatie in staat om op een objectieve manier vast te stellen wat de mogelijkheden zijn van de cliënt en wat de dienstverlening is die daar het beste bij past. Hulp wordt snel ingezet.

Meer informatie