Neem contact op
Schulinck In-Spect Data is een nieuwe vorm van werken en dé manier om fraude effectiever te bestrijden. Door het analyseren van uw data en het digitaal implementeren van de verkregen inzichten in uw werkprocessen, kunt u gerichter sturen en betere beslissingen nemen. Hierdoor spoort u fraude sneller op en kunt u deze effectiever bestrijden.

Het behandelen en controleren van de aanvragen binnen het sociale domein, alsook de controle van lopende uitkeringen, vergt vaak veel van uw medewerkers en middelen. Het gevolg is dat uw zittende bestand groeit, de kosten oplopen, de uitstroom niet optimaal verloopt en frauderisico’s toenemen. Met Schulinck In-Spect Data kunt u dit voorkomen. Het is een nieuwe manier van werken waarmee u met minder inspanning meer inzicht krijgt in uw data en zo sneller fraude kan opsporen.

Zo werkt Schulinck In-Spect Data
We introduceren Data-analyse daadwerkelijk als methodiek binnen uw gemeente. Het is dus niet enkel een softwarepakket die uw inwoners indeelt in categorieën als frauduleus of integer, kansarm of kansrijk. Wij gaan een partnership met u aan om vervolgens in meerdere fasen te komen tot een volledige integratie van de methode binnen uw gemeente. Het doel is de optimale inzet van mensen en middelen, met zichtbare resultaten.

De invoering verloopt gefaseerd. U geeft telkens zelf aan wanneer u een stap verder wilt gaan. Gedurende het hele traject krijgt u inhoudelijke begeleiding van ons, waarbij wij de hobbels in de weg eerlijk benoemen en aanpakken.

Onze geavanceerde tools
Aanvullend bieden wij meerdere geavanceerde tools die u helpen bij de toepassing in de praktijk. Denk aan een themaonderzoek, kwaliteitstoets, risico- en kansscore en slimme afhandelingen van samenloopsignalen.

Wij houden u up-to-date
We staan voortdurend in contact met uw inhoudsdeskundigen en toetsen alles samen met hen. Voor het opleiden van uw medewerkers tot data-analist zijn diverse mogelijkheden.

Voor iedere gemeente die haar datakwaliteit wil verbeteren en de inzichten wil implementeren in haar werkprocessen, om betere (beleids)beslissingen te kunnen maken en fraude effectiever te kunnen bestrijden.

Dit zijn de voordelen van Schulinck In-Spect Data voor uw gemeente:
• Verbeterde datakwaliteit van aanvragen
• Eenduidig afhandelen aanvragen
• Beter onderbouwen beleidskeuzes
• Efficiëntere inzet mensen en middelen
• Bevorderen uitstroom
• Verkleinen bijstandsvolume

Bekijk hieronder de ervaringen van de gemeente Súdwest Fryslân en ISD BOL gemeente Brussum.

Wilt u meer weten over Schulinck In-Spect Data? Laat u overtuigen van de voordelen. Voor meer informatie, een demonstratie op locatie of een (vrijblijvende) offerte, neem contact met ons op.

 

Neem contact op