Online kennisbanken

Schulinck biedt met de online kennisbanken een unieke combinatie van het landelijk beleid en uw gemeentelijk beleid. Onze experts van de inhoudelijke juridische helpdesk geven u als gebruiker binnen 48 uur antwoord. Een onmisbare kennisbank dus voor uw dagelijkse werk.

Vakgebied

Productsoort

Type kennisbank

Schulinck e-Diensten

Module

Vanuit de gemeenten krijgen wij sinds kort veel aanmeldingen voor het bouwen van een e-formulier om de stroom van zelfstandigen ondersteuning te bieden.

Meer informatie

Schulinck In-Control

Module

Met de Schulinck In Control applicatie heeft u een compleet gevulde database met voorbeelddoelstellingen, -risico’s, -beheersmaatregelen en -checklists per bedrijfsproces. Zowel fiscaal, financieel als juridisch. Daarmee is het de online applicatie voor interne beheersing.

Meer informatie

Grip op Participatiewet

Online Kennisbank

Grip op Participatiewet is één van de handige online kennisbanken die Schulinck speciaal heeft ontwikkeld voor gemeenten. Ruim 90 % van de gemeenten in Nederland werkt met Grip op Participatiewet.

Meer informatie

Grip op Inburgering

Online Kennisbank

Grip op Inburgering is dé online kennisbank voor experts van inburgering en statushouders. Statushouders en gezinsmigranten zijn op grond van de Wet inburgering verplicht om binnen drie jaar in te burgeren. De online kennisbank voor gemeenten Grip op Inburgering helpt u inhoudelijk en praktisch bij de uitvoering van deze wet. Met wetteksten, jurisprudentie en complementaire

Meer informatie

Grip op Schuldhulpverlening

Online Kennisbank

De online kennisbank Grip op schuldhulpverlening biedt een overzicht van wet- en regelgeving op het gebied van schuldhulpverlening.

Meer informatie

Grip op Jeugd

Online Kennisbank

Grip op Jeugd is de online kennisbank van Schulinck. Specifiek ontwikkeld voor gemeenten en andere organisaties die met de Jeugdwet te maken hebben. Ruim 200 gemeenten in Nederland werken al met deze online kennisbank. Grip op Jeugd biedt essentiële praktijkinformatie die u kunt combineren met het gemeentelijk beleid.

Meer informatie