Op dinsdag 14 september 2021 om 13.00 organiseert Wolters Kluwer Schulinck weer een gratis webinar. Dit webinar gaat over de intake schuldhulpverlening door Stadsring51. Zij voeren de schuldhulpverlening uit voor de gemeenten Amersfoort en Leusden. Het webinar wordt verzorgd door Marlijn van den Biggelaar, projectleider bij Stadsring51. Zij heeft tevens veel ervaring als schuldhulpverlener.

Waar gaat het webinar over?

Schuldhulpverlening is maatwerk. Snelle en effectieve schulddienstverlening geeft het beste resultaat en zorgt voor kortere doorlooptijden en lagere kosten. Daarvoor is het belangrijk om tijdens de intakefase snel te weten wat de sterke punten van je cliënt zijn en wat hij/zij nog kan verbeteren.

Stadsring51 uit Amersfoort ontwikkelde hiervoor het instrument In-Take Schuldhulp. Daarmee maken ze een snelle scan van de cliënt en krijgen ze een uitgebreid profiel met een objectief beeld van de mogelijkheden van de cliënt. Zo kunnen ze snel aan de slag met de best passende dienstverlening voor die cliënt. In dit webinar laat Stadsring51 zien hoe zij dit doen en ook welke voordelen dat biedt.

Aanmelden webinar

Het webinar wordt uitgezonden via onze samenwerkingspartner Online Seminar. Om het webinar te volgen, moet u daarom een account aanmaken bij Online Seminar. Registreren en aanmelden kan door hier te klikken.

Vragen over aanmelden?

Mail dan:            service@onlineseminar.nl of bel 020-8457405

Wanneer:           dinsdag 14 september 2021 van 13.00 tot 13.45 uur

Presentator:      Marlijn van den Biggelaar (Stadsring51)

 

Deelname is gratis.