Online Kennisbanken

Wolters Kluwer biedt met de online kennisbanken een unieke combinatie van het landelijk beleid en uw gemeentelijk beleid. Onze experts van de inhoudelijke juridische helpdesk geven u als gebruiker binnen twee werkdagen antwoord. Een onmisbare kennisbank dus voor uw dagelijkse werk.

Vakgebied

Productsoort

Type kennisbank

Schulinck Participatiewet

Online Kennisbank

Schulinck Participatiewet is een handige online kennisbank die Wolters Kluwer speciaal heeft ontwikkeld voor gemeenten. Ruim 90 % van de gemeenten in Nederland werkt met deze online kennisbank.

Meer informatie

Schulinck Inburgering

Online Kennisbank

De online kennisbank voor gemeenten Schulinck Inburgering helpt u inhoudelijk en praktisch bij de uitvoering van deze wet. Met wetteksten, jurisprudentie en complementaire informatie.

Meer informatie

Schulinck Schuldhulpverlening

Online Kennisbank

De online kennisbank Schulinck Schuldhulpverlening biedt een overzicht van wet- en regelgeving op het gebied van schuldhulpverlening.

Meer informatie

Schulinck Jeugd

Online Kennisbank

De online kennisbank Schulinck Jeugd is specifiek ontwikkeld voor gemeenten en andere organisaties die met de Jeugdwet te maken hebben. Ruim 200 gemeenten in Nederland werken er al mee. De online kennisbank biedt essentiële praktijkinformatie die u kunt combineren met het gemeentelijk beleid.

Meer informatie

Schulinck Wmo

Online Kennisbank

Schulinck Wmo is een volledige online kennisbank en helpt bij het uitvoeren van de Wmo. Speciaal door Wolters Kluwer ontwikkeld voor gemeenten. Met Schulinck Wmo kunt u essentiële praktijkinformatie combineren met het gemeentelijk beleid. Bovendien staat alle juridische kennis omtrent wet- en regelgeving bij elkaar.

Meer informatie

Antwoord op Bijstand

Online Kennisbank

Wolters Kluwer biedt u als gemeente met het product Antwoord op bijstand optimale en actuele communicatie richting de burger: de (landelijke) wet- en regelgeving wordt op een begrijpelijk taalniveau (B1) vertaald. Met Antwoord op bijstand wordt uw burger geïnformeerd over zijn rechten en plichten, zijn situatie en zijn mogelijkheden. Benieuwd naar de ins en outs?

Meer informatie

Antwoord op Wmo

Online Kennisbank

Wolters Kluwer biedt u als gemeente met het product Antwoord op Wmo optimale en actuele communicatie richting de burger: de (landelijke) wet- en regelgeving wordt op een begrijpelijk taalniveau (B1) vertaald. Met Antwoord op Wmo wordt uw burger geïnformeerd over zijn rechten en plichten, zijn situatie en zijn mogelijkheden. Benieuwd naar de ins en outs

Meer informatie

Antwoord op Jeugd

Online Kennisbank

Wolters Kluwer biedt u als gemeente met het product Antwoord op Jeugd optimale en actuele communicatie richting de burger: de (landelijke) wet- en regelgeving wordt op een begrijpelijk taalniveau (B1) vertaald. Met Antwoord op Jeugd wordt uw burger geïnformeerd over zijn rechten en plichten, zijn situatie en zijn mogelijkheden. Benieuwd naar de ins en outs?

Meer informatie

Antwoord op Schuld

Online Kennisbank

Wolters Kluwer biedt u als gemeente met Antwoord op Schuld optimale en actuele communicatie richting de burger: de (landelijke) wet- en regelgeving wordt op een begrijpelijk taalniveau (B1) vertaald. Met Antwoord op Schuld wordt uw burger geïnformeerd over zijn rechten en plichten, zijn situatie en zijn mogelijkheden. Benieuwd naar de ins en outs? Lees dan

Meer informatie