Online kennisbanken

Schulinck biedt met de online kennisbanken een unieke combinatie van het landelijk beleid en uw gemeentelijk beleid. Onze experts van de inhoudelijke juridische helpdesk geven u als gebruiker binnen 48 uur antwoord. Een onmisbare kennisbank dus voor uw dagelijkse werk.

Vakgebied

Productsoort

Type kennisbank

Grip op Participatiewet

Online Kennisbank

Grip op Participatiewet is één van de handige online kennisbanken die Schulinck speciaal heeft ontwikkeld voor gemeenten. Ruim 90 % van de gemeenten in Nederland werkt met Grip op Participatiewet.

Meer informatie

Grip op Inburgering

Online Kennisbank

De online kennisbank voor gemeenten Grip op Inburgering helpt u inhoudelijk en praktisch bij de uitvoering van deze wet. Met wetteksten, jurisprudentie en complementaire informatie.

Meer informatie

Grip op Schuldhulpverlening

Online Kennisbank

De online kennisbank Grip op schuldhulpverlening biedt een overzicht van wet- en regelgeving op het gebied van schuldhulpverlening.

Meer informatie

Grip op Jeugd

Online Kennisbank

Grip op Jeugd is de online kennisbank van Schulinck. Specifiek ontwikkeld voor gemeenten en andere organisaties die met de Jeugdwet te maken hebben. Ruim 200 gemeenten in Nederland werken al met deze online kennisbank. Grip op Jeugd biedt essentiële praktijkinformatie die u kunt combineren met het gemeentelijk beleid.

Meer informatie

Grip op Wmo

Online Kennisbank

Grip op Wmo is een volledige online kennisbank en helpt bij het uitvoeren van de Wmo. Speciaal door Schulinck ontwikkeld voor gemeenten. Met Grip op Wmo kunt u essentiële praktijkinformatie combineren met het gemeentelijk beleid. Bovendien staat alle juridische kennis omtrent wet- en regelgeving bij elkaar.

Meer informatie

Antwoord op Bijstand

Online Kennisbank

Schulinck biedt u als gemeente met het product Antwoord op optimale en actuele communicatie richting de burger: de (landelijke) wet- en regelgeving wordt op een begrijpelijk taalniveau (B1) vertaald. Met Antwoord op wordt uw burger geïnformeerd over zijn rechten en plichten, zijn situatie en zijn mogelijkheden. Benieuwd naar de ins en outs van Antwoord op?

Meer informatie