Incompany Opleidingen Schulinck Omgevingsrecht

Het Omgevingsrecht is niet alleen veelomvattend, het is ook voortdurend in ontwikkeling. Met de incompany opleidingen van Schulinck kunt u direct inspelen op uw praktijk.

Waarom kiezen voor een incompany opleiding?

Een incompany opleiding:

 • wordt voorafgegaan door een telefonisch intakegesprek met de docent om inhoud en specifieke aandachtspunten af te stemmen
 • wordt afgestemd op uw organisatie en neemt uw gemeentelijk beleid mee, zodat de inhoud van de opleiding direct toepasbaar is in uw eigen werksituatie
 • draagt bij aan teambuilding en eenzelfde kennisniveau wat draagvlak en motivatie creëert
 • geeft u de ruimte om openlijk discussies te voeren en eigen praktijkcases in te brengen omdat er geen buitenstaanders aanwezig zijn
 • wordt online geëvalueerd en de uitkomsten worden met u als opdrachtgever gedeeld
 • is flexibel in te plannen, ook op korte termijn
 • wordt georganiseerd op data die u het beste passen
 • is al vanaf acht deelnemers voordeliger dan inschrijven voor een open opleiding
 • wordt op uw eigen locatie verzorgd wat reistijd en -kosten bespaart

Voor welke opleidingen Omgevingsrecht is een incompany traject mogelijk?

De incompany opleidingen worden qua inhoud en organisatie volledig afgestemd op uw wensen. Wij bieden opleidingen aan in de onderstaande deelgebieden:

Wij merken dat de opleidingsbehoefte wisselt per gemeente of omgevingsdienst. Daarom denken wij graag met u mee op welke manier we het best passende opleidingstraject kunnen samenstellen. Wilt u een opleiding van een (halve) dag, e-learning of is er behoefte aan een volledig opleidingstraject? Dit is allemaal mogelijk!

Wat zeggen andere gemeenten?

In één zin: een training met een WOW-effect door een goed samenspel tussen Schulinck en ons.

“Schulinck doet bij deze training een goede uitvraag. Het is een maatwerk programma geworden, onderdelen toegevoegd uit andere trainingen, waardoor het goed aansloot bij onze behoefte. Uit alles blijkt dat de wil er is om goed aan te sluiten bij wat er echt in de organisatie speelt en leeft (proactieve houding van de trainer). Goede en prettige samenwerking en tussentijdse evaluaties waardoor training op een hoger level kwam. Een training zoals je graag elke training het liefst ziet die je als organisatie aanbiedt!”

Ted van Kralingen, projectleider en Judith Slagter, experimentencoach Omgevingswet van de gemeente Hoeksche Waard (gezamenlijk verantwoordelijk voor de opleidingsaanbod vanuit Programmateam Omgevingswet).

De lesdagen sloten goed aan op de Noordwijkse situatie. Al met al een zeer geslaagd leerprogramma!

“In nauw overleg met Schulinck is een aantal modules geselecteerd om de medewerkers voor te bereiden op de Omgevingswet. Fijn was het dat de docenten voor elke module contact opnamen met de gemeente om de couleur locale ten aanzien van het betreffende onderwerp te bespreken. De les sloot daardoor goed aan op de Noordwijkse situatie. Dat de docenten ‘uit de praktijk’ kwamen was daarbij van toegevoegde waarde. Al met al een zeer geslaagd leerprogramma.”

Ruud Bruggeman, programmamanager invoering Omgevingswet van de gemeente Noordwijk.

Wilt u weten wat we voor uw gemeente kunnen doen?

Wilt u met meer mensen in uw organisatie een van onze opleidingen volgen? Al vanaf acht deelnemers kunnen wij elke gewenste opleiding bij u incompany organiseren. Met een incompany opleiding kunnen uw opleidingswensen en behoeften nog meer op maat worden afgestemd. Daarnaast nemen wij graag uw gemeentelijk beleid mee bij de uitvoering van de opleiding. Wij stellen graag een opleiding(straject) samen op basis van uw wensen. Dit kan een klassikale training zijn, e-learning, maar ook in spelvorm.

 

Neemt u voor inhoudelijke informatie over onze opleidingen direct contact met ons op:

 • Hidden

 • Op al onze leveringen zijn de algemene voorwaarden van Wolters Kluwer Nederland van toepassing.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Joyce Teurlincx

Product Manager Opleidingen Omgevingsrecht

E-mail 077 390 26 01

Yvonne Vergoossen

Senior Projectassistent Opleidingen

E-mail 077 390 26 23