Vraag direct onze nieuwste opleidingsbrochure aan

Wilt u direct onze brochure met het opleidingsaanbod Omgevingsrecht in uw mailbox ontvangen?

Vul uw gegevens in en ontvang de brochure per e-mail.

Aanvragen brochure opleidingen Omgevingsrecht

  • Hidden

  • Op al onze leveringen zijn de algemene voorwaarden van Wolters Kluwer Nederland van toepassing.

Wilt u weten welke opleidingen wij voor u kunnen verzorgen?

Schulinck Opleidingen biedt een breed scala aan opleidingen op het gebied van het Omgevingsrecht en de Omgevingswet. Tijdens onze trainingsdagen staan wij stil bij knelpunten in uw dagelijkse werk en bieden daar waar het kan oplossingen en praten wij u bij over de laatste actuele stand van zaken.

Bekijk hier al onze opleidingen.

Liever een incompany opleiding volgen?

Wilt u met meer mensen in uw organisatie een van onze opleidingen volgen? Ook dat is mogelijk. Al vanaf acht deelnemers kunnen wij elke gewenste opleiding bij u incompany organiseren.

Met een incompany opleiding kunnen uw opleidingswensen en behoeften nog meer op maat worden afgestemd. Daarnaast nemen wij graag uw gemeentelijk beleid mee bij de uitvoering van de opleiding. Wij stellen graag een opleiding(straject) samen op basis van uw wensen. Dit kan een klassikale training zijn, e-learning, maar ook in spelvorm. Wij denken uiteraard graag met u mee.

Wilt u meer informatie? Bekijk onze pagina over incompany opleidingen. Of neem direct contact op met Joyce Teurlincx via joyce.teurlincx@wolterskluwer.com of bel 077 – 390 2601.

Joyce Teurlincx

Product Manager Opleidingen Omgevingsrecht

E-mail 077 390 26 01