Het Grip op abonnement is makkelijk uit te breiden met de module Onderhoud Gemeentelijk Beleid (OGB). Schulinck onderhoudt uw gemeentelijk beleid dan in zijn geheel. Het grote voordeel voor u is dat de landelijke- wet en regelgeving, jurisprudentie, het gemeentelijk beleid op één plaats beschikbaar zijn. 

Inzichtelijk voor al uw collega’s en u verzekert zich ervan dat al uw collega’s werken met het meest actuele beleid. Onze experts plaatsen uw gemeentelijk beleid en onderhouden het beleid voor u. Een paar maal per jaar vindt er een check plaats met de betreffende contactpersoon van uw gemeente of het beleid nog actueel is. Ogb is beschikbaar voor iedere gemeente die een abonnement heeft op onze online kennisbank.

De voordelen van de Module  onderhoud gemeentelijke beleid:

  • Altijd uw actuele gemeentelijk beleid in Grip op
  • Minder bezwaar- en beroepschriften
  • De landelijke wet- en regelgeving, jurisprudentie, het gemeentelijk beleid op één plaats
  • Bespaart u tijd en geld.

Met de module OGB  bent u altijd actueel, heeft u alles op één plaats beschikbaar. Dit bespaart u tijd en geld, zodat u meer ruimte overhoudt voor het helpen van uw klanten. Meer informatie? Schulinck geeft u graag vrijblijvend advies over de module ‘Onderhoud Gemeentelijk Beleid’.

OGB is beschikbaar voor iedere gemeente die een abonnement heeft op onze online kennisbank.

Contact

Wilt u meer weten over OGB? Neem dan contact op met het accountmanagement: