Samen ontwikkelen leidt tot meer rendement
Wilt u met meer mensen in uw organisatie een opleiding, cursus of training volgen via Schulinck? Vaak zijn onze incompany-opleidingen al goedkoper voor uw organisatie vanaf acht deelnemers. Daarnaast bespaart u op de reiskosten en reistijd, door het gemak van het gebruik van uw eigen locatie. Met een incompany opleiding kunt u uw opleidingswensen en -behoeften nog meer op maat afstemmen, tevens nemen wij graag uw gemeentelijk beleid mee bij de uitvoering van de trainingsdag. Met een incompany opleiding zorgt u ervoor dat al uw medewerkers hetzelfde kennisniveau hebben.

[Formulier toevoegen]

Schulinck is een dochter van het grote Wolters Kluwer. Sinds 1995 heeft Schulinck een voortrekkersrol vervuld bij voornamelijk gemeenten en zeker ook andere overheden. Zo heeft Schulinck als één van de eerste organisaties online kennisbanken voor haar klanten op maat samengesteld. Schulinck wil haar Omgeving dan ook blijven inspireren met producten en diensten waarmee uiteenlopende klanten eenvoudig en doeltreffend werken. Schulinck organiseert al vele jaren opleidingen waarbij ruim 6.000 cursisten de afgelopen jaren naar tevredenheid een opleiding hebben gevolgd. Dat laat zien dat wij geen nieuwkomer zijn en de gemeenten bedienen met onze opleidingsproducten.

Een incompany opleiding voor het domein Omgevingsrecht wordt afgestemd op uw organisatie

Heeft u interesse in een incompany opleiding van Schulinck bij uw organisatie? Wij kunnen naar wens onze programma’s afstemmen op uw organisatie. Ook is het bij een incompany opleiding mogelijk aanpassingen door te voeren in het programma, waardoor de dag nog meer van toepassing is op uw organisatie. Bij elke trainingsdag hoort een syllabus of een boek, afhankelijk van het gekozen onderwerp. Voor u is het belangrijk om te weten wat de deelnemers hebben gewaardeerd aan de opleiding. Elke incompany opleiding wordt nadat deze heeft plaatsgevonden online geëvalueerd. De uitkomsten van de evaluatie worden met u als opdrachtgever gedeeld. Neem contact met Joyce Teurlincx op om de mogelijkheden van een incompany opleiding te bespreken via telefoonnummer: 077 – 3902601 of stuur een e-mail naar cursus@schulinck.nl.

Meer voordelen van een Incompany opleiding

Wilt u uw afdeling op de hoogte brengen van de laatste stand van zaken of wilt u juist een verdiepingsslag aanbrengen op een onderwerp binnen het omgevingsrecht domein bij Schulinck opleiding bent u aan het goede adres. Schulinck heeft een inhoudelijk juridische helpdesk voor haar klanten in het omgevingsrecht domein, daardoor weten wij als geen ander wat de knelpunten zijn in de markt en wat de antwoorden of oplossingen hiervoor zijn. Dit vertalen wij ook door in onze trainingen. Dat maakt een incompany opleiding van Schulinck uniek. De Incompany opleidingen en trainingen van Schulinck zijn doeltreffende manieren om specifieke kennis weer up-to-date te krijgen, zodat u de leerstof gelijk in de praktijk kunt toepassen.

Volledig afgestemd op uw wensen

De incompany opleidingen, -trainingen en -workshops worden qua inhoud en organisatie volledig afgestemd op uw wensen. Zo kunt u aan bijvoorbeeld de volgende onderwerpen denken:

Veranderingen huidige wetgeving

Milieu

 • Natuur
 • Ruimtelijke Ordening
 • Water
 • Transformatie/omgevingswet
 • Opleiding gericht op transformatie van mensen en processen

Strategische uitgangspunten Omgevingswet

 • Politieke sensitiviteit
 • Rijker verantwoorden
 • Incompany training gericht op de nieuwe Omgevingswet

De nieuwe Omgevingswet

 • Toekomstige Omgevingsvisie
 • Omgevingsplan
 • Actualiteiten- en verdiepingsdagen
 • Actualiteitendag bestemmingsplannen
 • Actualiteitendag normstelling
 • Actualiteitendag vergunningverlening

Intakegesprek om de wensen in kaart te brengen

Voorafgaand aan de opleidingen vindt er een telefonisch contactmoment plaats tussen u als opdrachtgever en de docent. Tijdens dit gesprek stemmen wij de inhoud van de trainingsdag en de specifieke aandachtspunten voor deze trainingsdag met u af.

Opleidingen abonnement

Gemeenten kunnen bij Schulinck een opleidingen abonnement afsluiten. Het opleidingsabonnement sluit u af voor één van de vakgebieden:

 • Huidige wetgeving in het Omgevingsrecht domein
 • Veranderingen en transformatie
 • Toekomstige implementatie Omgevingswet
 • Actualiteiten- of verdiepingsdagen

Een docent van Schulinck verzorgt dan 1 of 2 keer per jaar bij u een trainingsdag rondom bovengenoemd onderwerp. U bepaalt zelf de frequentie van de trainingsdagen

Eigen regisseur van de trainingsdag

U bent ook uw eigen regisseur van de trainingsdag. Wilt u graag een actualiteitendag of een verdiepingsdag over een bepaald onderwerp binnen het domein omgevingsrecht het kan allemaal. Ook kunt op een trainingsdag een combinatie maken van theorie en casuïstiek. Per jaar kunt u de inhoudelijke samenstelling wisselen, mits het maar betrekking heeft op het vakgebied waarvoor u het abonnement heeft afgesloten.

Voordeel trainingsabonnement

Het grote voordeel van een trainingsabonnement is dat u altijd een vaste docent heeft. Daarmee garandeert u de doorgaande trainingslijn. Bij een trainingsabonnement nemen wij vanzelfsprekend ook uw gemeentelijk beleid mee. Heeft u interesse in een opleidingenabonnement neem dan contact op met:

Joyce Teurlincx, Product Manager Opleidingen Omgevingsrecht
Tel. 077-390 2601
joyce.teurlincx@schulinck.nl

Contact

Uiteraard adviseren wij u graag over de mogelijkheden voor incompany opleidingen binnen uw gemeente. Neem contact op met:

Voor inhoudelijke en algemene informatie
Joyce Teurlincx – Product Manager Opleidingen Omgevingsrecht
cursus@schulinck.nl
Tel.: 077 – 3902601

Voor organisatorische informatie
Anouk Franssen / Yvonne Vergoossen  – Senior projectassistenten opleidingen
cursus@schulinck.nl
Tel: 077 – 3902613