Online opleidingsmogelijkheden i.v.m. corona

Schulinck Opleidingen houdt zich ten alle tijden aan de coronarichtlijnen van het RIVM. Mocht het vanwege de maatregelen niet mogelijk zijn om klassikaal onderwijs te geven, dan wordt in overleg besloten of we de opleidingen doorschuiven of dat we overgaan naar online onderwijs. Het online onderwijs zal plaatsvinden via een professioneel opleidingsplatform waar iedereen de lessen live kan volgen en waarin interactie kan plaatsvinden.

Incompany opleidingen

Het Omgevingsrecht is niet alleen veelomvattend, het is ook voortdurend in ontwikkeling. Natuurlijk vindt u het als organisatie belangrijk dat uw medewerkers goed op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen in het Omgevingsrecht en wilt u ze op de juiste manier bijscholen. Dit kan met de opleidingsdagen van Schulinck Opleidingen. Tijdens onze opleidingsdagen staan wij stil bij knelpunten in uw dagelijkse werk en bieden – daar waar het kan – oplossingen. Uiteraard praten wij u bij over de actuele stand van zaken en behandelen wij veel casuïstiek.

Wilt u met meer mensen in uw organisatie een van onze opleidingen volgen? Al vanaf acht deelnemers kunnen wij elke gewenste opleiding bij u incompany organiseren. Met een incompany opleiding kunnen uw opleidingswensen en behoeften nog meer op maat worden afgestemd. Daarnaast nemen wij graag uw gemeentelijk beleid mee bij de uitvoering van de opleiding. Wij stellen graag een opleiding(straject) samen op basis van uw wensen. Dit kan een klassikale training zijn, e-learning, maar ook in spelvorm. Wij denken graag met u mee! Interesse? Neem dan contact op met Joyce Teurlincx via joyce.teurlincx@wolterskluwer.com of bel 077 – 390 2601.

Voordelen van een incompany opleiding

Een incompany opleiding:

  • wordt voorafgegaan door een telefonisch intakegesprek met de docent om inhoud en specifieke aandachtspunten af te stemmen
  • wordt afgestemd op uw organisatie en neemt uw gemeentelijk beleid mee, zodat de inhoud van de opleiding direct toepasbaar is in uw eigen werksituatie
  • draagt bij aan teambuilding en eenzelfde kennisniveau wat draagvlak en motivatie creëert
  • geeft u de ruimte om openlijk discussies te voeren en eigen praktijkcases in te brengen omdat er geen buitenstaanders aanwezig zijn
  • wordt online geëvalueerd en de uitkomsten worden met u als opdrachtgever gedeeld
  • is flexibel in te plannen, ook op korte termijn
  • wordt georganiseerd op data die u het beste passen
  • is al vanaf acht deelnemers voordeliger dan inschrijven voor een open opleiding
  • wordt op uw eigen locatie verzorgd wat reistijd en -kosten bespaart

Opleidingen Omgevingsrecht

De incompany opleidingen worden qua inhoud en organisatie volledig afgestemd op uw wensen. Wij bieden opleidingen aan in de onderstaande deelgebieden:

Wij merken dat de opleidingsbehoefte wisselt per gemeente of omgevingsdienst. Daarom denken wij graag met u mee op welke manier we het best passende opleidingstraject kunnen samenstellen. Wilt u een opleiding van een (halve) dag, e-learning of is er behoefte aan een volledig opleidingstraject? Dit is allemaal mogelijk!

Opleidingsabonnement

Is uw gemeente voornemens om meerdere opleidingen af te nemen? Dan kunt u een opleidingsabonnement afsluiten. Wij verzorgen dan minimaal één keer per jaar bij u een opleiding rondom het Omgevingsrecht. U gaat het opleidingsabonnement aan voor minimaal drie jaar, dit levert u direct een financieel voordeel op.

U bent uw eigen regisseur van de opleiding. Wilt u graag een opleiding over de Omgevingswet of een opleiding op het gebied van Ruimtelijke Ordening? Dat kan! Ook kunt u een combinatie maken van theorie en casuïstiek. Per jaar kunt u een opleiding uit ons portfolio uitzoeken, mits deze maar betrekking heeft op het Omgevingsrecht, het vakgebied waarvoor u het abonnement afsluit.

Over Schulinck Opleidingen

Schulinck Opleidingen – onderdeel van Wolters Kluwer – is al vele jaren een belangrijke juridische kennisleverancier voor gemeenten . Ruim 92% van de Nederlandse gemeenten werkt met één of meer van onze producten.

Schulinck Opleidingen organiseert al vele jaren opleidingen waarbij ruim 6.000 cursisten de afgelopen jaren naar tevredenheid een opleiding hebben gevolgd. Wij bieden, naast opleidingen, ook online kennisbanken en juridisch advies. Daarnaast hebben wij een inhoudelijke juridische helpdesk voor de abonnees van onze kennisbanken. De vele inhoudelijke vragen die op deze helpdesk binnenkomen, zorgen ervoor dat wij precies weten wat er bij de diverse gemeenten speelt, zodat we onze opleidingen continu kunnen afstemmen op de ontwikkelingen en vragen die er leven. Dit maakt Schulinck Opleidingen uniek!

Bij Schulinck Opleidingen staat communicatie en interactie met u voorop. Onze incompany opleidingen zijn doeltreffende manieren om specifieke kennis weer up-to-date te krijgen, zodat u de leerstof gelijk in de praktijk kunt toepassen.

Contact

Uiteraard adviseren wij u graag over de mogelijkheden voor incompany opleidingen of opleidingsabonnementen. Neem contact op met:

Voor inhoudelijke en algemene informatie
Joyce Teurlincx
Product Manager Opleidingen Omgevingsrecht
joyce.teurlincx@wolterskluwer.com
Tel.: 077 – 390 2601

Voor organisatorische informatie
Anouk Franssen en Yvonne Vergoossen
Senior projectassistenten opleidingen
schulinck.opleidingen@wolterskluwer.com
Tel.: 077 – 390 2613