Patrick Savelberg

Software developer

Telefoon 077 390 26 41
06 27 74 29 45
E-mail

Mijn naam is Patrick Savelberg. Ik ben sinds 2006 werkzaam bij Schulinck als software developer. In mijn dagelijkse werkzaamheden ben ik voornamelijk bezig met de software ontwikkeling van de Schulinck producten, online kennisbanken en de Antwoord op websites.

Op dit moment werken wij hard aan de doorontwikkeling van het Schulinck Content Management platform voor de online kennisbanken, Module Casus Coach en Antwoord op. Mijn uitdaging is het vertalen van de wensen van de klant en de Schulinck-redactie naar softwareoplossingen die hierop goed aansluiten.

In 1998 rondde ik mijn opleiding HBO Informatica af aan de Hogeschool Zuyd in Heerlen. Hierna werkte ik vier jaar in detachering als Oracle Consultant. In deze eerste baan deed ik bij verschillende opdrachtgevers in binnen- en buitenland ervaring op als programmeur. Ik kwam erachter dat mijn passie ligt in web-development; de overstap naar het web-development bureau The Other Site was dan ook een goede stap. Hier was ik verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van het in-house ontwikkelde Content Management Systeem. Sinds 2006 ben ik in dienst van Schulinck.

Buiten werktijd ben ik druk met mijn grootste passie poolbiljarten in de allerhoogste klasse van de Top Pool League. Ook Volleybal ik twee keer per week in twee verschillende recreanten groepen. Hierin heb ik veel plezier!

Voor vragen van gemeenten (klanten en niet-klanten) ben ik tevens mobiel bereikbaar. Ik ben helaas niet in staat om vragen van burgers te beantwoorden. Hiervoor verwijs ik u graag door naar de gemeente waarin u woonachtig bent.

Lees hier mijn interview