mr. Lance op den Camp

Eindredacteur Participatiewet

Vakgebieden Participatiewet
Specialisatie boete, kostendelersnorm, taaleis, verordeningen
Telefoon 077 390 26 16
06 30 43 61 32
E-mail
Volg mij op

Ik ben Lance op den Camp en ik ben werkzaam bij Schulinck als eindredacteur van Schulinck Participatiewet. Sinds 2007 heb ik mij als redacteur en docent bij Schulinck gespecialiseerd in de gemeentelijke sociale zekerheid, in het bijzonder in de bijstand en de kinderopvang.

Ik stuur het team Participatiewet aan en ben eindverantwoordelijk voor de inhoud van Schulinck Participatiewet en Antwoord op Bijstand. Ik vind het heel belangrijk juridische teksten zo toegankelijk mogelijk te maken, zodat ze voor iedereen leesbaar zijn. Ik vind het leuk om projectmatig veranderingen door te voeren in onze producten en te puzzelen om een efficiënte planning op te stellen.

Mijn juridische loopbaan startte in september 2003 met de Bachelor opleiding Fiscaal Recht. Daarna volgde ik de Masteropleiding Recht, Arbeid en Gezondheid aan de Universiteit van Maastricht. Na afronding daarvan ging ik aan de slag bij Schulinck.

Voor vragen van gemeenten (klanten en niet-klanten) ben ik tevens mobiel bereikbaar. Heeft u een vraag als burger dan verwijs ik u graag door naar de gemeente waarin u woonachtig bent.

Lees hier mijn interview