Uit klant gesprekken weten wij dat veel klanten van de kennisbank Schulinck Jeugd ook het tijdschrift voor Familie en Jeugdrecht (FJR) lezen. Om hen nog beter van dienst te zijn hebben wij een online doorbladerbare versie ontwikkeld, die met alle collega’s binnen de gemeente tegelijkertijd gelezen kan worden, wanneer het uitkomt! Alle edities vanaf 2012 staan erin.

Naar aanleiding van de eerste bekendmaking via e-mail, werden wij overspoeld met aanvragen! Ruim 20 verzoeken kwamen via de website binnen waarbij de module een maand lang kan worden ervaren. Hiermee is de lancering nu al een groot succes en wordt er volop digitaal gebladerd! De versie in print zal uiteraard ook beschikbaar blijven!

De Module bevat identieke inhoud als de papieren variant. Een gevarieerd aanbod van zorgvuldig geselecteerde artikelen op het gebied van familie en jeugdrecht, Met korte praktijkgerichte artikelen richt FJR zich vooral op actuele voor de praktijk relevante ontwikkelingen. FJR bevat een compleet overzicht van rechterlijke beslissingen, zowel van gepubliceerde als van ongepubliceerde rechtspraak.

De online module is exclusief beschikbaar voor alle klanten van de online kennisbank Schulinck Jeugd en Schulinck Wmo.