Op donderdag 8 juli geeft onze juridisch specialist Christel Califano, een gratis (online) webinar. Via LinkedIn is gestemd op het onderwerp. Het onderwerp ‘Toestemming voor jeugdhulp’ is uw favoriet en behandelen wij tijdens dit webinar.

Waar gaat het webinar over?

Voor het inzetten van jeugdhulp moet toestemming worden gegeven. De jeugdhulpverlener moet deze toestemming vragen. Het is afhankelijk van de leeftijd van de jeugdige wie er toestemming moet geven. Tijdens het webinar bespreken we dit per leeftijdscategorie en benoemen we ook de uitzonderingen. Daarnaast gaan we in op de vraag wat de mogelijkheden zijn als de toestemming geweigerd wordt.

Tijdens het webinar bespreken we de belangrijkste uitgangspunten bij toestemming en geven we praktische tips. Het webinar zal 30 minuten duren.

Aanmelden Webinar

Het webinar wordt uitgezonden via onze samenwerkingspartner Online Seminar. Om het webinar te volgen moet u daarom een account aanmaken bij Online Seminar. Registreren en aanmelden kan door hier te klikken.

Als u voor 1 januari 2021 voor het laatst een webinar bij Online Seminar heeft gevolgd moet u een andere gebruikersnaam kiezen dan uw emailadres. Vragen over het aanmelden? Mail dan: service@onlineseminar.nl of bel 020-8457405.

Wanneer:                         8 juli 2021 om 13.00 uur
Hoe lang duurt het:        +/- 30 minuten
Presentator:                    Christel Califano

Deelname is gratis.