Op donderdag 9 september 2021 om 13.00 uur geeft Guido le Noble, Senior Vakredacteur Inburgering, een gratis (online) webinar.

Waar gaat het webinar over?

Per 1 januari 2022 wordt de uitvoering van de Wet inburgering gedecentraliseerd naar gemeenten. Voor de uitvoering van de nieuwe Wet inburgering is het belangrijk twee categorieën inburgeringsplichtigen te onderscheiden. Het gaat om asielstatushouders enerzijds en gezinsmigranten en overige migranten anderzijds. Wat wordt met die begrippen precies bedoeld? Welke aspecten van de nieuwe Wet inburgering gelden voor asielstatushouders en welke voor gezinsmigranten en overige migranten? In deze nieuwe webinar van 9 september 2021 krijgt u antwoord op deze vragen.

Aanmelden webinar

Het webinar wordt uitgezonden via onze samenwerkingspartner Online Seminar. Om het webinar te volgen, moet u daarom een account aanmaken bij Online Seminar. Registreren en aanmelden kan door hier te klikken.

Als u voor 1 januari 2021 voor het laatst een webinar bij Online Seminar heeft gevolgd, moet u een andere gebruikersnaam kiezen dan uw emailadres. Vragen over het aanmelden? Mail dan: service@onlineseminar.nl of bel 020-8457405.

Wanneer:                         9 september 2021 om 13.00 uur

Hoe lang duurt het:        +/- 30 minuten

Presentator:                    Guido le Noble

Deelname is gratis.