Op dinsdag 22 juni 2021 om 13.00 uur organiseert Schulinck een gratis webinar over slimme e-formulieren bij de gemeente Súdwest-Fryslân. Het webinar wordt verzorgd door Boudien Janssen-Terbraak, beleidsadviseur en Marloes Huizinga, procesregisseur van de gemeente Súdwest-Fryslân.

Waar gaat het webinar over?

Sinds augustus 2018 werkt de gemeente Súdwest-Fryslân samen met Schulinck In-form aan zogeheten slimme e-formulieren. Inmiddels werken ze met 10 online formulieren waaronder, mantelzorg, bijzondere bijstand en bewindvoering. Ook zijn er meer aanvraagformulieren in ontwikkeling.

In dit webinar vertellen Boudien Janssen-Terbraak en Marloes Huizinga:

  • Hoe je van een functioneel ontwerp van een formulier komt tot een formulier op de website en hoe daar al een beschikking bij geleverd kan worden en een snelle betaling gerealiseerd wordt.
  • Wat het gebruik van e-formulieren bij de coronacricis heeft betekend en hoe ze na de coronacrisis verder gaan met e-formulieren.
  • Hoe je een draagvlak voor deze formulieren kan creëren bij de uitvoering en organisaties om je heen.

Uiteraard is er tijd voor het stellen van vragen via de chat.

Nieuwsgierig? In een kosteloos webinar van circa een half uur worden de belangrijke aspecten verteld over slimme e-formulieren.

Aanmelden webinar

Het webinar wordt uitgezonden via onze samenwerkingspartner Online Seminar. Om het webinar te volgen moet u een account aanmaken bij Online Seminar. Registreren en aanmelden kan door hier te klikken.

Als u voor 1 januari 2021 voor het laatst een webinar bij Online Seminar heeft gevolgd, moet u een andere gebruikersnaam kiezen dan uw emailadres. Vragen over het aanmelden? Mail dan: service@onlineseminar.nl of bel 020-8457405.

Wanneer:                              22 juni, om 13:00u
Hoe lang duurt het:            +/- 30 minuten
Presentatoren:                     Boudien Janssen-Terbraak en Marloes Huizinga

Deelname is gratis.