Op donderdag 4 maart geeft onze juridisch specialist Jenny Vlemmings, een gratis (online) webinar over de mogelijkheden voor schuldhulpverlening bij een koopwoning met overwaarde.

Waar gaat het webinar over?

Door de huidige huizenmarkt krijgen schuldhulpverleners steeds vaker te maken met cliënten die een koopwoning hebben met overwaarde. Maar hoe ga je hier als schuldhulpverlener mee om? We krijgen daar ook veel vragen over via onze juridische helpdesk.

Tijdens het webinar bespreken we wat er mogelijk is voor cliënten in de schuldhulpverlening met een koopwoning met overwaarde. Vaak is er meer mogelijk dan dat er in eerste instantie gedacht wordt. Na het volgen van dit webinar kunt u met behulp van het geschetste stappenplan inschatten hoe u de cliënt met de koopwoning het beste kunt helpen.

Aanmelden Webinar

Het webinar wordt uitgezonden via onze samenwerkingspartner Online Seminar. Om het webinar te volgen moet u daarom een account aanmaken bij Online Seminar. Registreren en aanmelden kan via deze link:

https://www.onlineseminar.nl/wkschulinck/webinar/c0fb6599-6488-4896-ac31-3b3bcd74963e/schuldhulp–koopwoning-met-overwaarde-hoe-pak-je-dat-aan/#watch-player

Als u al een keer eerder een webinar heeft gevolgd bij Online Seminar moet u een andere gebruikersnaam kiezen dan uw emailadres.  

Vragen over aanmelden?

Mail dan: service@onlineseminar.nl of bel 020-8457405

 

Wanneer                       :  4 maart 2021 om 13.00 uur

Hoe lang duurt het       :  +/- 30 minuten

Presentator                   :  Jenny Vlemmings

 

Deelname is gratis.