Op donderdag 10 februari om 13.00 uur geeft onze specialist schuldhulp Patricia Eickmans, een gratis (online) webinar over het Plan van Aanpak schuldhulp: Zet jij het al optimaal in. Het Plan van Aanpak is een handvat om je cliënt te motiveren om samen zijn problemen en schulden aan te pakken. Het is de lijn die je uitzet in je schuldhulptraject zodat je cliënt de draad niet kwijtraakt. Zet jij jouw Plan van Aanpak al optimaal in?

Waar gaat het webinar over?

Het Plan van Aanpak schuldhulp kan je gebruiken om op een makkelijke manier je schuldhulptraject te versterken. Creëer rust en structuur in het dossier zodat je je cliënt stap voor stap mee kan nemen in zijn eigen traject. Dit helpt om hulp bij te schakelen waar nodig en af te schalen waar kan. Tijdens dit webinar laten we zien hoe je dat aan kan pakken en welke voordelen het Plan van Aanpak nog meer heeft.

Aanmelden Webinar

Het webinar wordt uitgezonden via onze samenwerkingspartner Online Seminar. Om het webinar te volgen moet u daarom een account aanmaken bij Online Seminar. Registreren en aanmelden kan via deze link. Als u al een keer eerder een webinar heeft gevolgd bij ons moet u een andere gebruikersnaam kiezen dan uw emailadres.

Vragen over aanmelden?

Mail dan: service@onlineseminar.nl of bel 020-8457405

 

Wanneer:                                                            10 februari 2022 om 13.00 uur

Hoe lang duurt het:                                           +/- 25 minuten

Presentator:                                                       Patricia Eickmans

 

Deelname is gratis.