Op donderdag 19 augustus 2021 om 13.00 uur geeft Juul Jeurissen, vakredacteur en jurist van Schulinck Participatiewet, een gratis (online) webinar. Dit webinar gaat over de ontzorgplicht van inburgeringsplichtigen (artikel 56a van de Participatiewet).

Het webinar zal +/- 30 minuten duren.

Waar gaat het webinar over?

Op 1 januari 2022 treedt het nieuwe artikel 56a Participatiewet in werking. Dat betekent dat gemeenten verantwoordelijk worden voor het financieel ontzorgen van bijstandsgerechtigde inburgeringsplichtigen met een verblijfsvergunning asiel voor bepaalde tijd. In dit webinar worden de gevolgen van deze nieuwe zorgplicht voor gemeenten toegelicht. Ook wordt stilgestaan bij wat de gemeenten hiervoor moeten regelen.

Aanmelden Webinar

Het webinar wordt uitgezonden via onze samenwerkingspartner Online Seminar. Om het webinar te volgen, moet u daarom een account aanmaken bij Online Seminar. Registreren en aanmelden kan door hier te klikken.

Als u voor 1 januari 2021 voor het laatst een webinar bij Online Seminar heeft gevolgd, moet u een andere gebruikersnaam kiezen dan uw emailadres. Vragen over het aanmelden? Mail dan: service@onlineseminar.nl  of bel 020-8457405.

Wanneer:                         19 augustus 2021 om 13.00 uur

Hoe lang duurt het:        +/- 30 minuten

Presentator:                    Juul Jeurissen

Deelname is gratis.