Wolters Kluwer biedt modules aan op aanvulling van de online kennisbanken. Tevens hebben wij diverse modules die separaat van een online kennisbank inzetbaar zijn. Voor meer informatie of een demo neem contact op met account management.

Vakgebied

Productsoort

Type kennisbank

Schulinck In-Control

Module

Met de Schulinck In-Control applicatie heeft u een compleet gevulde database met voorbeelddoelstellingen, -risico’s, -beheersmaatregelen en -checklists per bedrijfsproces. Zowel fiscaal, financieel als juridisch. Daarmee is het de online applicatie voor interne beheersing.

Meer informatie

Schulinck Zorgaanbod

Module

Schulinck Zorgaanbod is de online oplossing die snel en eenvoudig een actueel overzicht geeft van de zorgaanbieders en producten die het beste aansluiten bij de zorgvraag. Speciaal ontwikkeld voor contract managers, consulenten, wijkteammedewerkers, medewerkers CJG en inkopers, maar ook inwoners kunnen er gebruik van maken.

Meer informatie

Schulinck Klare Taal beschikkingen

Module

Wolters Kluwer heeft modelbeschikkingen opgesteld waarin het besluit van de gemeente op een eenvoudige manier (B1-niveau) aan burgers wordt uitgelegd. 

Meer informatie

Module Tijdschrift voor Familie- en Jeugdrecht

Module

Module Tijdschrift voor Familie- en Jeugdrecht biedt u, net als de uitgave in print, een gevarieerd aanbod van zorgvuldig geselecteerde artikelen op het gebied van jeugd- en familierecht. Daarnaast is er ook aandacht voor onderzoeken, interviews, actualiteiten en rechtspraak. U bent dus steeds volledig op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen.

Meer informatie

Schulinck Onderhoud Gemeentelijk Beleid

Module

Uw abonnement op een of meer van onze online kennisbanken is makkelijk uit te breiden met Schulinck Onderhoud Gemeentelijk Beleid. Onze experts onderhouden dan uw gemeentelijk beleid in zijn geheel. Het grote voordeel voor u is dat landelijke- wet en regelgeving, jurisprudentie en gemeentelijk beleid op één plaats beschikbaar zijn.

Meer informatie

Schulinck Tijdschrift Schuldsanering

Module

Schulinck Tijdschrift Schuldsanering Het tijdschrift Schuldsanering hebben wij digitaal beschikbaar gemaakt, met een uitgebreide zoekfunctie en resultatenweergaven binnen uw online kennisbank! De digitale versie biedt u, net als de uitgave in print, een gevarieerd aanbod van zorgvuldig geselecteerde artikelen op het gebied van schuldhulpverlening - en sanering. Daarnaast is er ook aandacht voor onderzoeken, interviews,

Meer informatie