Schulinck biedt met de online kennisbanken welke naar wens uitgebreid kunnen worden met aanvullende modules. Tevens hebben wij diverse modules die separaat van een online kennisbank inzetbaar zijn. Voor meer informatie of een demo neem contact op met account management.

Vakgebied

Productsoort

Type kennisbank

Schulinck In-Spect Data

Module

Schulinck In-Spect Data is een nieuwe vorm van werken en dé manier om fraude effectiever te bestrijden. Door het analyseren van uw data en het digitaal implementeren van de verkregen inzichten in uw werkprocessen, kunt u gerichter sturen en betere beslissingen nemen. Hierdoor spoort u fraude sneller op en kunt u deze effectiever bestrijden.

Meer informatie

Schulinck e-Diensten

Module

Vanuit de gemeenten krijgen wij sinds kort veel aanmeldingen voor het bouwen van een e-formulier om de stroom van zelfstandigen ondersteuning te bieden.

Meer informatie

Schulinck In-Control

Module

Met de Schulinck In Control applicatie heeft u een compleet gevulde database met voorbeelddoelstellingen, -risico’s, -beheersmaatregelen en -checklists per bedrijfsproces. Zowel fiscaal, financieel als juridisch. Daarmee is het de online applicatie voor interne beheersing.

Meer informatie

Schulinck In-Take Schuldhulp

Module

Schulinck In-Take Schuldhulp stelt uw organisatie in staat om op een objectieve manier vast te stellen wat de mogelijkheden zijn van de cliënt en wat de dienstverlening is die daar het beste bij past. Hulp wordt snel ingezet. 

Meer informatie

Module Zorgaanbod

Module

De module Zorgaanbod is de online oplossing die snel en eenvoudig een actueel overzicht geeft van de zorgaanbieders en producten die het beste aansluiten bij de zorgvraag. Speciaal ontwikkeld voor contract managers, consulenten, wijkteammedewerkers, medewerkers CJG en inkopers, maar ook inwoners kunnen er gebruik van maken.

Meer informatie

Klare Taal beschikkingen

Module

Schulinck heeft modelbeschikkingen opgesteld waarin het besluit van de gemeente op een eenvoudige manier (B1-niveau) aan burgers wordt uitgelegd. 

Meer informatie