Klantervaringen

Lees hoe onze klanten de producten en service van Schulinck ervaren. U kunt de ervaringen op vakgebied sorteren.

Ik vond het echt een goede leergang. Veel van geleerd en heel duidelijk uitgelegd. De casussen helpen daar ook goed bij.

Incompany opleiding Omgevingsplan | mevr. Liesbeth van der Zeeuw, Senior medewerker vergunningen bebouwde omgeving, gemeente Katwijk | Opleiding afgerond op 21 april 2020

Bekijk opleiding

Leerzaam was alle informatie en het interactieve karakter zodat er ruimte was om de praktijk te kunnen bespreken.

Opleiding Actualiteiten Jeugdwet | Mevr. S. Kaldenbach | Jeugdconsulent| Opleiding afgerond op 26-9-2019 | Beoordeling: 9

Bekijk opleiding

Het meest leerzaam was de manier waarop tegen sommige zaken aangekeken wordt. Het is altijd nuttig om uit te wisselen met anderen.

Opleiding Actualiteiten Jeugdwet | Mevr. E. van der Vries | Coördinator jeugd | Opleiding afgerond op 26-6-2018 | Beoordeling: 8

Bekijk opleiding

Ik had gedacht dat er nog heel veel zou zijn wat ik niet zou weten, maar blijkbaar heb ik al veel kennis. Ook goed om te weten. De schema's achter in de reader zijn zeer handig en toepasbaar in de praktijk. Hier ga ik zeker veel gebruik van maken.

Opleiding Afbakening Jeugdwet / Wmo 2015 en andere (zorg)wetten | Mevr. J. van Schijndel | Opleiding afgerond op 25-6-2020 | Beoordeling: 9

Bekijk opleiding

Tevreden over de gehele dag. Alles is aan bod gekomen en zonder gemis van diepgang.

Opleiding Afbakening Jeugdwet / Wmo 2015 en andere (zorg)wetten | Mevr. T. van Leeuwen | Opleiding afgerond op 25-6-2020 | Beoordeling: 8

Bekijk opleiding

Boeiende onderwerpen en leuk die quiz en de opdrachtvragen die we moesten maken. Erg Leerzaam was de WLZ en ook groot gedeelte jeugd, ik ben zelf WMO consulente en weet niet veel van jeugd. Erg leerzaam.

Incompany opleiding Afbakening Jeugdwet / Wmo 2015 en andere (zorg) wetten | Mevr. Ben Ali | Opleiding afgerond op 23-9-2019 | Beoordeling: 9

Bekijk opleiding

De combi tussen WMO en jeugd was interessant. Het meest leerzaam was het stukje over de overgang van jeugdhulp naar WMO, WLZ en ZVW.

Incompany opleiding Afbakening Jeugdwet / Wmo 2015 en andere (zorg) wetten | Mevr. van den Hoef | Opleiding afgerond op 23-9-2019 | Beoordeling: 7

Bekijk opleiding

Ik vond het in zijn geheel een heldere training.

Opleiding Afbakening Jeugdwet / Wmo 2015 en andere (zorg) wetten | Mevr. D. Uchtman | – | Opleiding afgerond op 18-4-2019 | Beoordeling: 9

Bekijk opleiding

Het was erg prettig dat alles zo gestructureerd werd doorgenomen maar er was ook ruimte voor inbreng. Een goede balans!

Opleiding Afbakening Jeugdwet / Wmo 2015 en andere (zorg) wetten | Mevr. E. Lassche | Administratief juridisch medewerker | Opleiding afgerond op 11-12-2018 | Beoordeling: 9

Bekijk opleiding

De recente jurisprudentie en praktijkvoorbeelden waren erg leerzaam.

Opleiding Handhaven en preventief fraudebeleid in de Participatiewet | Dhr. H. Lorsheijd | Opleiding afgerond op 6-11-2018 | Beoordeling: 9

Bekijk opleiding

Het meest leerzame van het programma was de doorkijk naar de Omgevingswet en de casus met verschillende betrokken partijen en hun belangen en mogelijkheden

Masterclass Ruimtelijke Ordeningsrecht | Dhr. H. Gorter | Beoordeling: 8

Bekijk opleiding

Het meest leerzame voor mij was het om de verschillen te zien tussen de huidige RO-opzet en de situatie over enkele jaren.

Masterclass Ruimtelijke Ordeningsrecht | Dhr. van Veldhuizen | Beoordeling: 9

Bekijk opleiding