Klantervaringen

Lees hoe onze klanten de producten en service van Schulinck ervaren. U kunt de ervaringen op vakgebied sorteren.

Ik zie vanuit de zorg hoe de uitvoering vanuit Gemeente gaat. Tijdens de opleiding zag ik ook hoe de gemeentes hiermee om gaan. Ik had dus de mogelijkheid om even de andere kant te zien en dat vond ik erg leerzaam.

Opleiding beschermd wonen | R. Wiener | Opleiding afgerond op 17-6-2021 | Beoordeling: 9

Bekijk opleiding

Wanneer komt iemand in aanmerking voor beschermd wonen en wanneer voor een Wlz-indicatie, dit was leerzame informatoe voor mij.

Opleiding Beschermd Wonen en Maatschappelijke Opvang | Mevr. K. van Overdam | Opleiding afgerond op 3-3-2020 | Beoordeling: 9

Bekijk opleiding

De docent verteld duidelijk, houd goed overzicht over het programma en maakt dat je gewoon automatisch blijft luisteren de hele dag.

Opleiding Beschermd Wonen en Maatschappelijke Opvang | Mevr. J. Bakker | Medewerkster Sociaal domein | Opleiding afgerond op 12-3-2019 | Beoordeling: 10

Bekijk opleiding

Fijne docente, met veel kennis vanuit haar eigen werkervaring. Ze heeft veel interactie met de cursisten en weet de inhoud op een leuke manier over te brengen.

Opleiding Beschermd Wonen en Maatschappelijke Opvang | Mevr. M. Somsen | Senior Wmo Consulent | Opleiding afgerond op 12-3-2019 | Beoordeling: 10

Bekijk opleiding

Leerzaam is de combinatie van feitelijke informatie met het doorspreken over verschillende thema's met andere cursisten.

Opleiding Actualiteitendag Inburgering | Mevr. A. van Middelkoop | Opleiding afgerond op 17-6-2021 | Beoordeling: 8

Bekijk opleiding

Doorlopen van de nieuwe inburgeringswet was het meest leerzaam. Uitdagingen voor de gemeente onder de loep brengen.

Opleiding Actualiteitendag Inburgering | Dhr. G. van Zwieten | Opleiding afgerond op 17-6-2021 | Beoordeling: 8

Bekijk opleiding

Er werd een geheel overzicht gegeven van alles wat op gemeenten af komt en waar we aan moeten denken.

Opleiding Actualiteitendag Wet inburgering | Mevr. M. Val | Opleiding afgerond op 25-6-2020 | Beoordeling: 8

Bekijk opleiding

Het meest leerzaam was de theorie gekoppeld aan de praktijk en de ruimte die werd gegeven voor onderlinge interactie.

Opleiding Actualiteitendag Wet inburgering | Mevr. A. Weenk | Kwaliteitsmedewerker| opleiding afgerond op 10-12-2019 | Beoordeling: 9

Bekijk opleiding

De recente jurisprudentie en praktijkvoorbeelden waren erg leerzaam.

Opleiding Handhaven en preventief fraudebeleid in de Participatiewet | Dhr. H. Lorsheijd | Opleiding afgerond op 6-11-2018 | Beoordeling: 9

Bekijk opleiding

Het onderwerp bijstand was interessant voornamelijk met casus. Boete en maatregel ver van bed doordat we boek niet hadden en geen idee wat er kwam. Beetje taaie stof op die manier. De kundigheid van kennis de docent was heel fijn.

Opleiding 3-daagse basiscursus Participatiewet | Mevr. J. Protzman | Opleiding afgerond op 18-6-2020 | Beoordeling: 8

Bekijk opleiding

Voor mij was heel veel nieuw. De praktische toepasbaarheid is goed! Het meest leerzaam waren de praktijkvoorbeelden door de trainer en in de reader.

Opleiding Basiscursus Participatiewet | Mevr. M. Machielse | Senior werk en inkomen | Opleiding afgerond op 31-10-2019 | Beoordeling: 9

Bekijk opleiding

Toepassing op precieze casussen, waardoor het toepasbaar wordt in de praktijk en waardoor je inzicht krijgt in uitzonderingsgevallen.

Opleiding Basiscursus Participatiewet | Dhr. M. v/d Bosch | Beleidsadviseur | Opleiding afgerond op 14-3-2019 | Beoordeling: 8

Bekijk opleiding