Online kennisbanken

Schulinck biedt met de online kennisbanken een unieke combinatie van het landelijk beleid en uw gemeentelijk beleid. Onze experts van de inhoudelijke juridische helpdesk geven u als gebruiker binnen 48 uur antwoord. Een onmisbare kennisbank dus voor uw dagelijkse werk.

Vakgebied

Productsoort

Type kennisbank

Schulinck In-Form Bewind

Module

Heeft uw gemeente vaak te maken met bewindvoerders, dan weet u dat het verwerken van hun declaraties veel werk in beslag kan nemen. Met Schulinck In-Form Bewind kunt u dit proces structureren, met voordelen voor zowel u als de bewindvoerder. Ook zorgt het voor optimale controle op de e-formulieren die zij gebruiken.

Meer informatie

Schulinck In-Spect Data

Module

Schulinck In-Spect Data is een nieuwe vorm van werken en dé manier om fraude effectiever te bestrijden. Door het analyseren van uw data en het digitaal implementeren van de verkregen inzichten in uw werkprocessen, kunt u gerichter sturen en betere beslissingen nemen. Hierdoor spoort u fraude sneller op en kunt u deze effectiever bestrijden.

Meer informatie

Schulinck e-Diensten

Module

Vanuit de gemeenten krijgen wij sinds kort veel aanmeldingen voor het bouwen van een e-formulier om de stroom van zelfstandigen ondersteuning te bieden.

Meer informatie

Schulinck In-Control

Module

Met de Schulinck In Control applicatie heeft u een compleet gevulde database met voorbeelddoelstellingen, -risico’s, -beheersmaatregelen en -checklists per bedrijfsproces. Zowel fiscaal, financieel als juridisch. Daarmee is het de online applicatie voor interne beheersing.

Meer informatie

Grip op Participatiewet

Online Kennisbank

Grip op Participatiewet is één van de handige online kennisbanken die Schulinck speciaal heeft ontwikkeld voor gemeenten. Ruim 90 % van de gemeenten in Nederland werkt met Grip op Participatiewet.

Meer informatie

Grip op Inburgering

Online Kennisbank

Grip op Inburgering is dé online kennisbank voor experts van inburgering en statushouders. Statushouders en gezinsmigranten zijn op grond van de Wet inburgering verplicht om binnen drie jaar in te burgeren. De online kennisbank voor gemeenten Grip op Inburgering helpt u inhoudelijk en praktisch bij de uitvoering van deze wet. Met wetteksten, jurisprudentie en complementaire

Meer informatie