Stanley van de Bleek

ICT Manager

Telefoon +31 (0) 570 64 8763
E-mail

Mijn naam is Stanley van de Bleek. Ik ben als ICT Manager verantwoordelijk voor de goede werking en doorontwikkeling van de Schulinck producten: de kennisbanken, Antwoord op, Casuscoach en andere online producten die via Schulinck worden aangeboden.

Samen met mijn team zorg ik ervoor dat de Schulinck producten goed blijven aansluiten op de toekomstige ontwikkelingen waarbij we ook risico’s als de Wet bescherming persoonsgegevens in goede banen leiden.

In 1992 ronde ik de opleiding HBO Bedrijfskunde in Eindhoven af en ben daarna gestart als hoofd kwaliteitsdienst bij Gestel BV om de toen populaire norm NEN-ISO 9002 te implementeren. In 1998 ben ik gestart als productiebegeleider bij Educatieve Partners Nederland. Al snel raakte ik meer betrokken bij de ontwikkeling van digitale producten en implementatie van contentmanagement systemen. In 2007 ben ik van educatieve uitgever Wolters-Noordhoff overgestapt naar Wolters Kluwer. Bij Wolters Kluwer was ik op diverse afdelingen als teammanager en serviceleider verantwoordelijk voor het beheer en doorontwikkeling van Wolters Kluwer producten en systemen PKO, Snelbalie, Viper, Klubas, functioneel beheer voor ondersteuning van Puma, de doorontwikkeling van Puma en Creator, het beheer en de ontwikkeling van marketingsites en het e-commerce platform. Ik ben een aanhanger van de Agile Scrum ontwikkelmethodiek en heb op deze afdelingen binnen Wolters Kluwer in samenwerking met de teamleden Agile Scrum geïmplementeerd. Sinds mei 2016 ben ik gestart als ICT manager voor Schulinck. Het is mijn uitdaging ervoor te zorgen dat de Schulinck producten blijven aansluiten bij de toekomstige ontwikkelingen en vooral op de wensen van onze klanten.

Ik heb 2 volwassen dochters en ik woon samen met mijn vriendin waarmee ik in mijn vrije tijd graag ga sporten, motorrijden en reizen.

Lees hier mijn interview