Ron Gähler

Software developer

Telefoon 077 390 26 14
E-mail

Ik ben Ron Gähler, sinds februari 2010 werkzaam als software developer bij Schulinck. In deze functie ben ik verantwoordelijk voor het goed functioneren van de ‘Kennisbank’ producten, het toevoegen van nieuwe functionaliteiten die aansluiten op de wensen van de klant en de technische ondersteuning hiervan.

Mijn werk is erg gevarieerd. Ik vind het altijd weer een leuke uitdaging om complexe problemen op te lossen en nieuwe functionaliteiten te ontwerpen. Fijn werk in combinatie met een team vol leuke collega’s zorgt ervoor dat iedere werkdag een succes is.

Na mijn opleiding ICT Systeem Netwerk Beheerder ging ik aan de slag als netwerkbeheerder. Al snel nam mijn interesse voor programmeren de overhand: ik ging hiermee professioneel verder bij mijn vorige werkgever. Na enige tijd wilde ik graag een stapje omhoog doen en zo kwam ik bij Schulinck terecht.

In mijn vrije tijd besteed ik veel aandacht aan fotografie, het verbreden van mijn horizon en het luisteren naar een stevig stukje rock muziek. Ik ga ook erg graag op vakantie, het liefst zo ver mogelijk weg, naar een onbekend land om nieuwe ervaringen op te doen en andere culturen te leren kennen.

Lees hier mijn interview