Mike Pas

Product Software Engineer

E-mail
Volg mij op

Mijn naam is Mike Pas en ik ben sinds maart 2022 actief als Product Software Engineer bij Wolters Kluwer Schulinck. Als lid van één van de development teams ben ik (mede-)verantwoordelijk voor het onderhoud en de doorontwikkeling van onder andere de Schulinck Kennisbanken.

Na mijn opleiding als software ontwikkelaar ben ik als eerste klus binnengekomen bij Schulinck. Door mijn frisse blik en bagage die ik heb meegenomen vanuit mijn opleidingen en opdrachten probeer ik mij in te zetten om mooie/goedwerkende producten te ontwikkelen. Ik heb voor Schulinck gekozen omdat ik mij hier kan ontwikkelen op alle vlakken van softwareontwikkeling. Denk aan het bouwen, maar ook het meedenken van nieuwe functionaliteiten en alles wat daarbij komt kijken, zoals onder andere het valideren van oplossingen met gebruikers. Om overal bij betrokken te zijn geeft mij een gevoel van binding met het bedrijf en de producten.

Als full-stack developer voel ik me thuis in zowel in de front-end als in de backend van een applicatie, maar mijn passie ligt toch echt bij backend werkzaamheden. Ook denk ik graag mee over vernieuwingen en kansen voor onze producten.

In mijn vrije tijd spendeer ik graag tijd met familie en vrienden, sport ik in de sportschool en kijk ik graag naar sporten zoals voetbal en formule 1. Ook hou ik erg van quizzes/wetenswaardigheden.