mr. Guido le Noble

Senior Vakredacteur Inburgering

Vakgebieden Inburgering
Specialisatie Bestuurs(proces)recht, rechtsbescherming tegen de overheid, bezwaar en beroep, bezwaarcommissie
Telefoon 077 390 26 32
E-mail
Volg mij op

Ik ben Guido le Noble. Als juridisch specialist inburgering ben ik medeverantwoordelijk voor de kwaliteit en actualiteit van de online kennisbank Schulinck Inburgering. Ik verzamel en verwerk o.a. relevante wetgeving, rechtspraak en nieuws. Verder beantwoord ik vragen van onze klanten en schrijf ik artikelen, annotaties en opiniestukken over actuele onderwerpen. Ook implementeer ik gemeentelijk beleid in de Schulinck kennisbank Inburgering.

Mijn ervaring bestrijkt vrijwel het gehele Schulinck-spectrum: Participatiewet, Wmo, Schuldhulpverlening en Wet inburgering. Daarnaast heeft het algemene bestuurs(proces)recht mijn bijzondere aandacht.

Ik zet mijn expertise ook in voor de volgende producten:

Naast mijn werkzaamheden voor Schulinck ben ik lid van de externe Commissie Rechtsbescherming gemeente Meierijstad.

In mijn vrije tijd breng ik veel tijd door op de fiets, zowel in het spinning klasje als in de Zuid-Limburgse natuur. Verder beleef ik veel plezier aan de studie van buitenlandse talen.

Voor vragen van gemeenten (klanten en niet-klanten) ben ik telefonisch bereikbaar. Heeft u een vraag als burger dan verwijs ik u graag door naar de gemeente waarin u woonachtig bent.

Lees hier mijn interview