mr. Erik Boersma

Hoofdredacteur Participatiewet, Schuldhulpverlening en Inburgering

Vakgebieden Participatiewet, Schuldhulpverlening
Specialisatie Wmo 2015, Participatiewet, Schuldhulpverlening en Inburgering
Telefoon 077 390 26 44
06 51 98 92 16
E-mail
Volg mij op

Ik ben Erik Boersma. Als hoofdredacteur ben ik eindverantwoordelijk voor de kwaliteit en actualiteit van de volgende Schulinck kennisbanken: Participatiewet, Schuldhulpverlening en Inburgering.

Uitgangspunt bij mij is juridische correctheid maar het moet ook toegeschreven zijn op de klant. Daarnaast stuur ik onze juristen binnen deze vakgebieden aan. Verder schrijf ik artikelen en opiniestukken over actuele onderwerpen op het gebied van het Omgevingsrecht.
Ik zet mijn kennis en ervaring ook in voor de volgende producten:
  • Schulinck advies (o.a. bezwaar en beroep)
  • Schulinck.nl
  • Antwoord op

Naast mijn werkzaamheden voor Schulinck ben ik actief als lid van een bezwarencommissie. In deze functie hou ik me bezig met de gemeentelijke sociale onderwerpen. Ideaal om feeling te houden met issues die bij gemeenten spelen.

In mijn vrije tijd ben ik actief als jeugdcoördinator bij een voetbalvereniging en breng ik veel tijd door met mijn kinderen. De resterende tijd besteed ik graag aan sporten.

Voor vragen van gemeenten (klanten en niet-klanten) ben ik tevens mobiel bereikbaar. Heeft u een vraag als burger dan verwijs ik u graag door naar de gemeente waarin u woonachtig bent.

Lees hier mijn interview