mr. Erik Boersma

Manager Content

Vakgebieden Wmo, Jeugd, Participatiewet, Inburgering, Schuldhulpverlening, Omgevingsrecht
Specialisatie Wmo 2015, Jeugd
Telefoon 077 390 26 44
06 51 98 92 16
E-mail
Volg mij op

Mijn naam is Erik Boersma. Ik ben sinds 2005 werkzaam bij Wolters Kluwer Schulinck. Sinds die tijd heb ik verschillende functies binnen dit bedrijf mogen hebben. Momenteel ben ik werkzaam als Manager Content.

In deze rol ben ik onder andere verantwoordelijk voor de doelstellingen en de strategie van de redacties Participatiewet, SHV, Wmo, Jeugd en Omgevingsrecht. Ook houd ik me bezig met het doorontwikkelen van onze producten om zo optimaal in te kunnen spelen op de klantbehoefte.

Uitgangspunt bij mij is juridische correctheid maar het moet ook toegeschreven zijn op de klant. Het mooie aan mijn werk vind ik het laten groeien van medewerkers en hun talenten optimaal in te zetten.

Naast mijn werkzaamheden voor Wolters Kluwer Schulinck ben ik actief als lid van een bezwarencommissie. In deze functie hou ik me bezig met de gemeentelijke sociale onderwerpen. Ideaal om feeling te houden met issues die bij gemeenten spelen.

In mijn vrije tijd ben ik actief als technisch jeugdcoördinator bij een voetbalvereniging en breng ik veel tijd door met mijn kinderen. De resterende tijd besteed ik graag aan sporten.

Voor vragen van gemeenten (klanten en niet-klanten) ben ik tevens mobiel bereikbaar. Heeft u een vraag als burger dan verwijs ik u graag door naar de gemeente waarin u woonachtig bent.