mr. Carin Lennertz

Vakredacteur Participatiewet / Schuldhulpverlening

Vakgebieden Participatiewet, Schuldhulpverlening
Specialisatie Afstemmen, verplichtingen en verordeningen
Telefoon 077 390 26 33
E-mail
Volg mij op

Ik ben Carin Lennertz, sinds juni 2011 senior juridisch vakredacteur Grip op Participatiewet bij Schulinck. Vanaf maart 2018 maak ik ook onderdeel uit van het team dat Grip op Schuldhulpverlening actualiseert. Het voorgaande houdt in dat ik medeverantwoordelijk ben voor de inhoud en actualiteit van Grip op Participatiewet en Grip op Schuldhulpverlening en het beantwoorden van juridische vraagstukken op deze vakgebieden.

Het leukste aan mijn werk bij Schulinck vind ik het volgen van de actualiteit en het in kaart brengen van de gevolgen daarvan voor gemeenten. Daarnaast vind ik het een uitdaging om juridische informatie te vertalen naar bruikbare inhoud voor de gebruikers van Grip op Participatiewet en Grip op Schuldhulpverlening.

Naast mijn werkzaamheden voor Grip op Schuldhulpverlening en Grip op Participatiewet zet ik mijn expertise ook in voor de volgende producten:

In september 2005 begon mijn juridische loopbaan met de bacheloropleiding Nederlands Recht. Na het afronden daarvan volgde ik de masteropleiding Recht, Arbeid en Gezondheid. Tijdens en deels na mijn studie was ik als griffier en administratief medewerker werkzaam bij Rechtbank Maastricht. Ook werkte ik als jurist bij ARAG Rechtsbijstand.

In mijn vrije tijd lees ik graag en denk ik met veel plezier toekomstige vakanties uit. Daarnaast doe ik aan fitness en pilates. Ook zorg ik graag voor mijn twee konijntjes.