Hoe ben je bij Wolters Kluwer terecht gekomen?

Na mijn opleidingen in horeca en toerisme had ik jarenlang samen met mijn ouders en broer een horeca- en recreatiebedrijf. In 2021 besloten we het bedrijf te verkopen. Ik ben toen bij een aanbieder van thuisstudies gaan werken bij de klantenservice. Hier was ik verantwoordelijk voor onder andere het examenbureau, het organiseren van praktijkdagen en het inwerken van nieuwe medewerkers. Ik vond het product opleidingen heel erg leuk – mensen helpen zich te ontwikkelen spreekt me aan – maar ik zat er niet op mijn plek. Toen ik de vacature zag voor Senior projectassistent Opleidingen bij Wolters Kluwer, heb ik direct gesolliciteerd. Gelukkig met succes!

Wat zijn jouw taken en waarom ben jij de juiste persoon daarvoor?

Ik ben verantwoordelijk voor de organisatie en planning van incompany-trainingen binnen het sociaal domein. Zodra het contract voor een opleiding is getekend, ga ik aan de slag om alles tot in de puntjes te organiseren. Mijn bemoeienis met een training houdt pas op na de evaluatie. Ik ben met veel dingen tegelijk bezig en ik denk dat mijn kracht ligt in het hooghouden van heel veel ballen. Vanuit mijn jaren in de horeca heb ik geleerd stressbestendig te zijn. Gaat er iets mis, dan is mijn motto: hoofd koel houden en prioriteiten stellen.

Wat zijn jouw doelen voor het komende jaar?

Ik werk nog maar kort bij Wolters Kluwer en probeer me razendsnel mijn werkzaamheden eigen te maken. Naast mijn organisatie taken voor de incompany-trainingen ben ik ook verantwoordelijk voor bepaalde onderdelen van de website, zoals Seo. Het belangrijkste is natuurlijk dat onze klanten 100% tevreden zijn met de opleidingen die ze volgen. Dat doel staat op nummer 1.

Wat wil je graag bereiken voor onze gemeenteklanten?

Ik wil graag dat gemeenten zich volledig ontzorgd voelen door de professionele service die wij leveren. De inhoud van de opleidingen wordt natuurlijk door onze juristen verzorgd. Vanuit mijn verantwoordelijkheden wil ik er alles aan doen om te zorgen dat de trainingsdag of dagen tot in de kleinste details goed verzorgd zijn. Ik doe er alles aan om aan de – terecht – hoge verwachtingen van onze klanten te voldoen.

Wat maakt het werken bij Wolters Kluwer zo leuk?

Het team bestaat uit fijne en tegelijk vakkundige collega’s, die op een professionele manier met elkaar communiceren. We bieden hoogwaardige opleidingen aan, waar we zelf ook echt achter staan. Die combinatie maakt het werken bij Wolters Kluwer leuk.

Wat doe je in je vrije tijd?

Mijn twee zonen voetballen op een redelijk hoog amateurniveau, waardoor het leven van ons gezin vijf dagen in de week in het teken van voetbal staat. Als er tijd is, maken we uitstapjes met het gezin, of ga ik met mijn man naar de bioscoop. Ik houd van zwemmen, lezen en gezellige etentjes. Ik geniet van het leven!