Hoe ben je bij Wolters Kluwer terecht gekomen?

Ik heb meerdere functies op administratief gebied gehad. Bij mijn vorige baan werd er gereorganiseerd en verhuisde het kantoor naar het Westland. Toen zag ik de vacature voor mijn huidige baan bij Wolters Kluwer. Ik solliciteerde en werd tot mijn vreugde aangenomen!

Wat houdt jouw functie in?

Ik zet de abonnementen voor de gemeenten open en geef de gebruikers toegang tot de kennisbanken. Ik maak Purchase order (PO) nummers aan voor de inkoop van diensten en zorg voor de facturatie van de abonnementen. Daarnaast ben ik het aanspreekpunt voor Facility Management binnen Wolters Kluwer onderdeel Schulinck. Sinds kort help ik ook de afdeling Opleidingen.

Wat is er leuk aan je werk?

Ik vind vooral de afwisseling leuk. Als ik ’s morgens mijn laptop openklap, is het weer een verrassing wat ik in mijn inbox vind. Natuurlijk komen dezelfde werkzaamheden steeds terug, maar ik weet nooit precies hoe mijn dag eruit gaat zien. De werkdruk gaat met pieken en dalen, maar over het algemeen is het goed te doen. Als ik aan het einde van mijn werkdag mijn laptop met een lege mailbox kan afsluiten, heb ik mijn werk goed gedaan!

Wat wil je graag bereiken voor onze gemeenteklanten?

Waar ik altijd naar streef is dat de gemeenteklanten er vertrouwen in kunnen hebben dat wat hen is beloofd, ook wordt waargemaakt. Als de accountmanager een overeenkomst heeft met een nieuwe gemeente, zorg ik ervoor dat de mensen die toegang moeten hebben ook toegang krijgen op het afgesproken moment en dat ze er niet achteraan hoeven te zitten. Zo kunnen ze snel door met hun werk en daarbij gebruik maken van onze diensten. Gelukkig loopt dat allemaal prima.

Wat maakt het werken bij Wolters Kluwer zo leuk?

Wolters Kluwer is een heel flexibele werkgever. Er is altijd een mogelijkheid om met uren te schuiven als je anders privé in de knel komt. Ze leven met je mee en vertrouwen erop dat je de afgesproken uren gewoon maakt. Dat is fijn en dat maakt ook dat je dat vertrouwen niet wilt beschamen.

Wat doe je in je vrije tijd?

Ik houd erg van wandelen in de bossen. Daarnaast breng ik graag tijd door met mijn jongvolwassen dochters, mijn vrienden én natuurlijk mijn nieuwe man.

 

Bekijk mijn profiel