Hoe ziet de Energietoeslag er in 2023 uit en wat zijn de mogelijkheden om deze te automatiseren?

De energieprijzen zijn eind 2021 en begin 2022 flink gestegen. De energietoeslag is één van de maatregelen die het kabinet heeft ingezet om de stijging van de energiekosten te compenseren voor mensen met een laag inkomen. De Energietoeslag is ook in 2023 van toepassing, maar de regels zijn wel gewijzigd. De Energietoeslag is een proces waarin veel winst in de verwerking kan worden behaald door onderdelen van het proces te digitaliseren en automatiseren.

Op 13 juni 2023 praten Kim Brummans, expert Participatiewet, en Tom Voermans, expert Schulinck In-Form, je helemaal bij en ben je weer up-to-date.

Wat leer je?

Tijdens dit webinar leer je:

  • Wat de wijzigingen en mogelijkheden zijn in de Energietoeslag 2023
  • Waarom er op dit moment alleen nog een voorschot kan worden verstrekt en welke acties van de gemeente worden verwacht
  • Inzicht in het proces
  • Welke tools er zijn om dit proces te digitaliseren en automatiseren

Na dit webinar ben je bijgepraat over de belangrijkste wijzigingen in de Energietoeslag 2023 en heb je een goed beeld hoe je dit proces kunt inrichten en verbeteren ten opzichte van eerdere processen.

Hoe meld je je aan?

Het webinar wordt uitgezonden via onze samenwerkingspartner Online Seminar. Om het webinar te volgen moet je een account aanmaken bij Online Seminar.

Registreren en aanmelden kan door hier te klikken.

Opgelet, dit account is verschillend van het Schulinck account waarmee je toegang hebt tot onze kennisbanken. Mogelijks heb je reeds een account bij Online Seminar naar aanleiding van één van onze vorige webinars.

Wanneer kan je het webinar volgen?

Wanneer: 13 juni 2023 om 13.00 uur
Hoe lang duurt het: +/- 30 minuten
Presentatoren: Kim Brummans en Tom Voermans

Vragen over aanmelden?

Mail dan: service@onlineseminar.nl of bel 020-8457405

Deelname is gratis