De Omgevingswet treedt (nu echt) in werking op 1 januari 2024. Of je nu bij de gemeente werkt als manager, planoloog, stedenbouwkundige, beleidsmedewerker, projectleider, planjurist, vergunningverlener, toezichthouder, handhaver of ICT-specialist: je gaat het merken. Alle opgaves en projecten lopen daarnaast gewoon door. Er is een enorme hoeveelheid informatie. Dus is de vraag bij veel gemeenteambtenaren: wat moet ik nu echt doen en weten? Wat moet, wat mag en wie heb ik nodig?

Wat leer je?

In dit  webinar lopen Bo Geurts en Suzanne van der Beele enkele punten van de enorme ‘to do lijst’ voor de implementatie van de Omgevingswet door. Dit aan de hand van een aantal thema’s: DSO, nieuwe uitgangspunten Omgevingswet en kerninstrumenten. Met aandachtspunten voor cultuur en organisatie. Hun doel: meer overzicht creëren.

Whitepaper

Totaaloverzicht Omgevingswet in een half uur? Dat is een uitdaging. Als extra hulp bieden we daarom na dit webinar onze whitepaper ‘Overzicht in Omgevingswet voor gemeenten’ aan. In deze whitepaper staat informatie die elke gemeenteambtenaar in het fysieke domein over de stelselherziening Omgevingswet zou moeten weten. Inclusief handige checklist.

Hoe meld je je aan?

Registreren en aanmelden kan door  hier  te klikken.

Wanneer kan je het webinar volgen?

Wanneer: 8 juni 2023 om 13.00 uur
Hoe lang duurt het: +/- 30 minuten
Presentator: Bo Geurts en Suzanne van der Beele

Deelname is gratis 

Vragen over aanmelden?

Mail dan: service@onlineseminar.nl of bel 020-8457405