Tom Voermans

Senior Configuration Consultant

Telefoon 06 51 76 18 24
E-mail
Volg mij op

Ik ben Tom Voermans en ik ben als product owner verantwoordelijk voor de (door)ontwikkeling van Schulinck In-Form en Schulinck In-Spect.

Voor Schulinck In-Form ben ik ook verantwoordelijk voor de technische implementaties en ondersteun ik als senior configuration consultant bij het implementeren, configureren en verwerken van digitale formulieren. Vergelijkbare werkzaakheden voer ik ook uit voor onze Schulinck In-Spect software.

Ik heb een achtergrond binnen het sociaal domein en ben binnen verschillende gemeentes actief geweest als bijstandsconsulent, functioneel applicatiebeheerder en intern controleur. Deze achtergrond en kennis komt goed van pas binnen de huidige werkzaamheden. Daarnaast kan ik als gecertificeerd product owner en scrum master maximaal ondersteuning bieden bij onze agile werkwijze.

Ik ben getrouwd en heb een dochter die op de middelbare school zit. Ik ben een fanatiek fietser. Je kunt mij dus vaak terugvinden op de racefiets of ergens in het bos op de MTB. Op bezoek bij klanten blijk ik vaak niet de enige met deze verslavende hobby. Ik woon sinds enkele jaren eindelijk in mijn ‘huisje in het bos’! Dat voelt als ‘iedere dag vakantie’!

Lees hier mijn interview