suzanne

mr. Suzanne van der Beele LLM

Senior vakredacteur omgevingsrecht

Vakgebieden Omgevingsrecht
Telefoon 077 – 475 8018
E-mail
Volg mij op

Mijn naam is Suzanne van der Beele. Ik ben bij Wolters Kluwer Schulinck werkzaam als jurist en senior vakredacteur omgevingsrecht. In deze functie heb ik een mooie combinatie van schrijven over mijn vakgebied en adviseren van onze klanten (vooral gemeenten).

Het omgevingsrecht is veelomvattend en complex en oneindig boeiend. Er liggen allerlei mooie uitdagingen, zoals op het gebied van natuur, duurzaamheid, gezondheid, wonen, economische ontwikkeling en mobiliteit. Op locatieniveau kan alles samen komen maar kan het ook flink botsen. Mijn passie ligt bij het ontwarren en verbinden van de vele belangen en onderwerpen in de fysieke leefomgeving. Liefst zo praktisch en begrijpelijk mogelijk.

Ik heb mijn rechtenstudie gevolgd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen en -een semester- aan Universite Paris V/ Rene Descartes in Parijs. De masters Internationaal en Europees recht en Bestuursrecht heb ik afgerond. Na een tijdje geproefd te hebben aan onderzoekswerk bij de Radboud Universiteit wilde ik graag de praktijk in. Ik heb bijna 14 jaar gewerkt als jurist RO bij gemeente Venray. Met een geweldig team collega’s hebben we tientallen projecten en bestemmingsplannen begeleid.

In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn 3 zoontjes en man. Dat kan van alles zijn, van kamperen tot ‘bioscoopavondjes’ thuis. Ook hou ik van wandelen, Zumba, yoga, koken, schilderen en lekker koken en tafelen met een wijntje erbij.

Heb je een vraag over het omgevingsrecht? Ik help je graag!

 

Lees hier mijn interview