Suzanne van der Beele

Mijn naam is Suzanne van der Beele. Ik ben bij Wolters Kluwer Schulinck werkzaam als senior jurist en vakredacteur omgevingsrecht. In deze functie heb ik een mooie combinatie van schrijven over mijn vakgebied en adviseren van onze klanten (vooral gemeenten).

Het omgevingsrecht is veelomvattend en complex en oneindig boeiend. Er liggen allerlei mooie uitdagingen, zoals op het gebied van natuur, duurzaamheid, gezondheid, wonen, economische ontwikkeling en mobiliteit. Op locatieniveau kan alles samen komen maar kan het ook flink botsen. Mijn passie ligt bij het ontwarren van de regels en het delen van de opgedane kennis, liefst zo praktisch en begrijpelijk mogelijk. En als het kan met een beetje luchtigheid en humor. Mijn lange ervaring in de gemeentelijke praktijk als jurist RO helpt daarbij.

In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn 3 zoons en man. Dat kan van alles zijn, van kanotochten en kamperen tot ‘bioscoopavondjes’ of spelavondjes thuis. Ook hou ik van wandelen, Zumba, yoga, schilderen en koken en tafelen met een wijntje erbij.