mr. Patricia Eickmans – van der Poel

Eindredacteur Schuldhulpverlening

Vakgebieden Schuldhulpverlening
Regio Noord-Brabant
Specialisatie Gemeentelijke schuldhulpverlening, Wsnp, overeenkomstenrecht, huwelijksvermogensrecht, erfrecht
Telefoon 077 390 26 31
E-mail
Volg mij op

Ik ben Patricia Eickmans-van der Poel, eindredacteur en docent bij Schulinck op het gebied van gemeentelijke schuldhulpverlening.

Als juridisch eindredacteur schuldhulpverlening ben ik eindverantwoordelijk voor de kwaliteit en actualiteit van de online kennisbank Schulinck schuldhulpverlening en de bijbehorende juridische helpdesk. Ook ondersteun ik gemeenten bij de uitvoering en de beleidsontwikkeling op het gebied van schuldhulpverlening. Daarnaast schrijf ik artikelen, opiniestukken en annotaties en ben ik inhoudelijk contactpersoon voor de Module Onderhoud Gemeentelijk beleid voor de provincie Noord-Brabant. Ook houd ik via Twitter mijn volgers op de hoogte van nieuws en actualiteiten op het gebied van geld, schulden en schuldhulpverlening. Juridische teksten bereikbaar en toegankelijk maken is mijn uitdaging.

Ik zet mijn expertise ook in voor de volgende producten:

  • Antwoord op schuldhulpverlening
  • Schulinck.nl
  • Casuscoach
  • Tijdschrift schuldsanering
  • Schulinck advies
  • Infographics, animaties en informatievideo’s

Mijn juridische loopbaan begon in Nijmegen waar ik Nederlands- en Notarieel recht studeerde. Ik ben daarna werkzaam geweest als kandidaat-notaris met als specialisatie het personen- en familierecht. Sinds 2013 versterk ik bij Schulinck met veel plezier het team van schuldhulpverlening.

Mijn hobby’s? Lekker uit eten, hardlopen, met een boek op de bank en met stip op 1: mijn gezin!

Lees hier mijn interview