mr. drs. Nicole Jacobs

Vakredacteur Omgevingsrecht

Vakgebieden Omgevingsrecht

Ik ben Nicole Jacobs. Als juridisch redacteur was medeverantwoordelijk voor de inhoud en doorontwikkeling van Grip op Omgevingsrecht. Inmiddels ben ik niet meer werkzaam bij Schulinck.

Grip Op Omgevingsrecht gaat in op zowel het huidige omgevingsrecht als de toekomstige Omgevingswet. Samen met het team streef ik er naar gemeenten zo goed mogelijk te ondersteunen bij de uitvoering van deze wetgeving.  Ik verzamel en verwerk nieuws, wetgeving en jurisprudentie en vind het belangrijk om de klant op een toegankelijke manier van juridische informatie te voorzien.

Na mijn studie Recht, Arbeid en Gezondheid aan de Universiteit Maastricht kwam ik, na gewerkt te hebben als consulent bij een gemeente, in 2010 bij Schulinck terecht. Ik begon als juridisch vakredacteur bij de WWB (inmiddels Participatiewet), heb taken verricht voor Grip op Jeugd en ben sinds 2016 betrokken bij het opzetten van Grip Op Omgevingsrecht .

Ik ben getrouwd en moeder van twee kinderen. Mijn vrije tijd breng ik graag door met familie en vrienden. Daarnaast reis ik graag en maak ik iedere week tijd voor bootcamp.