mr. drs. Minou Woestenenk

Vakredacteur Omgevingsrecht

Specialisatie Omgevingsvergunningen, handhaving, milieurecht
Telefoon 077 475 80 18
06 15 00 70 94
E-mail
Volg mij op

Ik ben Minou Woestenenk. Als senior vakredacteur ben ik medeverantwoordelijk voor de inhoud en actualiteit van Grip op Omgevingsrecht.

Ik vind het een uitdaging om het omgevingsrecht praktisch uit te leggen in Grip op Omgevingsrecht zodat de gemeentelijke uitvoerders hiermee uit de voeten kunnen.
De relatie tussen overheid en bedrijfsleven boeit mij al sinds het begin van mijn rechtenstudie. Daarbij is mijn fascinatie voor techniek en milieu medebepalend geweest voor mijn keuze voor het omgevingsrecht.
Vanaf mijn afstuderen als milieujurist in 1991 hielp ik klanten van milieuadviesbureaus, een gemeente, de provincie Zuid-Holland en sinds 2008 als advocaat omgevingsrecht met het vinden van praktische oplossingen. Ik ben het dus gewend om vanuit verschillende perspectieven te denken en te handelen. Daarbij is het voor mij essentieel dat ik vragen beantwoord met een heldere reactie. Ik publiceer regelmatig over mijn altijd boeiende vakgebied: zo lever ik sinds 2012 maandelijks een bijdrage aan de Wolters Kluwer Wabo nieuwsbrief en schreef ik mee aan de Wolters Kluwer Kroniek milieurecht 2018 (en 2019).
Mijn vrije tijd vul ik graag in met het rijden in mijn Fiat 500F uit 1966, fotograferen, zumba, wandelen, mijn zwarte kater James, vrienden en familie.